BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS:

1. LÉPÉS:

Töltsd ki a lenti Űrlapot.

2. LÉPÉS:

Fizesd ki Bankkártyával a tagdíjat.

3. LÉPÉS:

KÉSZ VAGY, azonnal hozzáférsz a Klub anyagaihoz.

A bankkártya adataidat nem ismerjük, nem is tároljuk, az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál.

Az alábbi űrlap segítségével tudsz csatlakozni a Lelkierő Klub Hangoskönyvtárba

Kitöltési idő: 1 perc

MAJD JEGY VÁSÁRLÁSA

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal
Ft
Order Total
Ft
  • Fizess a bankkártyáddal online kényelmesen.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A Lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb, mintha a CBA -ban vagy a Tesco -ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. 

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogy a való életben is veszélyes oda adnod egy ismeretlen embernek a kártyádat.  A Lelkierő Klub felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz. Cégünk a Te döntesz Kft, alapítványunk a Mosolyka MOST Alapítvány, Hozleiter Fanny Mosolyka és férje Sankó – Tóth Sándor Zoltán KATÁS  vállalkozása is leinformálhatóak.  Https protokolt használunk, a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal és a Stripe tulajdonában áll.

Az adataidat sehol, senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy a fizetésed jóváírja. 

A LELKIERŐ KLUB HANGOSKÖNYVTÁR TAGSÁGOD BANKKÁRTYÁVAL TUDOD FIZETNI:

Fizess kényelmesen

Nem kötelező éves tagságot váltanod, fizetheted automatikusan a bankkártyádról havonta a tagdíjat, így nem kell egy összegben fizetned. (Bár nagyon megéri az éves csomag.)

Bármikor lemondhatod az előfizetést

Nincs semmilyen kötelezettség. Egy gombnyomással törölheted az előfizetésed a fiókodon belül.  (Még emailt sem kell írnod érte.) 

Nincs plusz költség

Az automata bankkártyás fizetés sok adminisztrációs terhet megspórol számunkra, így nem kell rád terheljünk plusz költségeket. 

1 LOGIKUS ÉS 2 EMBERI ÉRV:

Pénz visszahívási lehetőség

Minden banknak van pénz visszahívási lehetősége online vásárlásnál. Ez annyit jelent, ha olyan terhelés történt a kártyádon, amit te nem hagytál jóvá, akkor bármikor közbe tudsz avatkozni. Ehhez annyit kell tenned, felveszed a bankod ügyfélszolgálatával a kapcsolatot, a pénzt pedig visszahelyezik a számládra.

Hitelesség és bizalom

Mivel alapvetően lelkierő fejlesztők vagyunk, így a bizalmad fontos. Bolondok lennénk eljátszani ezt. Utána hogyan tudnánk kiállni a színpadra a márkánkkal?  Vagy hogyan ajánlana minket bárki, ha lenne egy cseppnyi gyanú, hogy visszaélünk az adataiddal? Sehogy.

PayPal és Stripe garancia

A fizetési szolgáltatónk a Paypal és a Stripe. A PayPal a legrégebb óta bankkártyás szolgáltatást nyújtó cég a világon. Olyan cégek használják, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub, így a bankkártya adataid biztonságban lesznek.

Akik már megtapasztalták,

hogy mit ad számukra a Lelkierő Klub Hangoskönyvtár:

Kérdésed van? Hívd bátran Mosolykát és Sankót!
06 20 282 39 67 vagy [email protected]
MOSOLYKA