Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

Megszerezheted havonta 4 db új világhírű könyvnek az erejét percek, és nem órák alatt. Mindezt csupán havi 1 db könyv áráért. Motiváció, és Inspiráció, Személyes fejlődés, Egészség, és táplálkozás, Szex, és Kapcsolatok, Tudatos jelenlét, és Boldogság, Spiritualitás témákban, és már most több órányi lelkierő-növelő vár Rád!

A Lelkierő Klub Hangoskönyvtár közössége is melletted áll, és minden leckében, és lépésben bátorít. 

Az online platform a https://mosolykaek.hu/bejelentkezes címen érhető el. Regisztrációnál az előfizetés megvásárlásakor létrehozott e-mail címmel, és fiókkal tudsz bejelentkezni. Egy e-mailt kellett kapnod, amelynek tárgya “😍 Lelkierő Klub Hangoskönyvtár csatlakozáshoz már csak egy lépés! 😍”.

Visszaállíthatod fiókodat az elfelejtett jelszó lehetőségnél. Ügyelj arra, hogy azt az e-mail címet használd, amellyel az előfizetést vásároltad. Ha továbbra sem tudsz hozzáférni fiókodhoz, kérjük, írj a [email protected]. címre.

Igen! Csak keresd fel a profilodat a webhely jobb felső sarkában található beállításokra kattintva. Innen szerkesztheted a fiókodhoz kapcsolódó különféle elemeket. De előtte, ha már regisztráltál lépj be a Lelkierő Klub Hangoskönyvtárba itt!

A Lelkierő Klub Hangoskönyvtár anyagai 100% – ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataid azonnal, mellyel egy online felületen tudsz belépni a fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális Lelkierő Klub Hangoskönyvtár anyagait.

Folyamatosan tesszük elérhetővé. Hó elején, közepén és végén.

Ezekről a Lelkierő Klub Hangoskönyvtár zárt Facebook csoportjában és a Mosolyka Facebook oldalon kaphatsz értesítést. Ne aggódj! Mások is elfoglaltak. Éppen ezért elég, ha akár csak hetente 15 percre térsz vissza a Lelkierő Klub Hangoskönyvtár fiókodba fejleszteni a lelkierőd.

A Lelkierő Klub Hangoskönyvtár havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni.

Ez a megoldás a legkényelmesebb számodra, ha szimpatikusnak találod a Lelkierő Klub Hangoskönyvtár anyagait az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta.

Természetesen a tagságod bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat.

Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a Pay Pal és a Stripe felel.

Igen. Ha már regisztráltál, akkor belépés után a beállításoknál bármikor átválthatsz éves előfizetésre, az akkori kedvezményes, éves díjon. Ez a díj a jövőben is várhatóan több, mint 20 %-kal kedvezőbb lesz a havidíjadnál.

A Lelkierő Klub Hangoskönyvtár díja fix. Nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat vagy bármi más.

Ez egy nagyon egyszerű modell. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, de neked aktív az előfizetésed akkor megtarthatod az eredeti kedvezőbb áron az előfizetésed.

Ameddig aktív az előfizetésed az idő alatt folyamatosan, a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális havi, és a korábbi hónapok Lelkierő Klub Hangoskönyvtár anyagait is.

Tehát az előfizetésed ideje alatt, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagaival is.

A Lelkierő Klub Hangoskönyvtár anyagai hang, és videó formátumban kerülnek publikálásra online.

A bónusz tréningek, és a mester kurzusok jellemzően videós formátumúak. 

A Lelkierő Klub Hangoskönyvtár anyagait Mosolyka és Sankó csapata állítja össze.

Szenvedélyesen fejlesztjük lelkierőnket, boldogságunkat, érzelmi intelligencánkat, és örömmel mutatjuk be, hogyan valósítjuk meg a legmerészebb álmainkat is.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla. Amit emailben küldünk el neked. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél, azonban ha mégis le szeretnéd mondani az előfizetésed, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve a Beállításoknál egyszerűen, pár gombnyomással le tudod mondani a Klubtagságot, mely azonnal megszünteti az előfizetésed.

JÓ, HA TUDOD:

  1. Amíg aktív az előfizetésed, neked soha nem emelkedik a klub havidíja. Viszont, ha lemondod az előfizetésed, és újra szeretnél csatlakozni, akkor már csak az aktuálisan érvényes magasabb áron fogsz tudni újra csatlakozni, ami valószínűleg sokkal magasabb lesz, mint mikor először csatlakoztál. Tehát az infláció, és az áremelkedés nem érinti azokat, akik megtartják aktív előfizetésüket.
  2. Az előfizetésedet bármikor lemondhatod, de amikor valaki először lemondja a tagságát, 6 hónapig nem fizethet elő újra. Ha visszajön, és másodszor is lemondja, előfizetését, utána már nincs többé lehetősége csatlakozni a Lelkierő Klub Hangoskönyvtárba.

Szeretnénk segíteni a döntésed. Ha az első hónap alatt nem kapsz semmit, ami segítette a boldogságod, akkor visszafizetjük az első havi Lelkierő Klub Hangoskönyvtár díjadat. Ebben az esetben írj a [email protected]. címre. Adsz egy esélyt a boldogságodnak?

Élj a lehetőséggel. Regisztrálj a Lelkierő Klub Hangoskönyvtárba itt: https://mosolykaek.hu/regisztracio/

Több Lelkierő Klub Hangoskönyvtár tagunk van, akik a fizikális könyveket részesítik előnyben.

Ők azért szeretik a Lelkierő Klub Hangoskönyvtárat, mert:

  • ha nincs idejük olvasni, megszerezhetik a könyvek erejét percek, és nem órák alatt
  • így azonnal tudnak dönteni érdekli-e őket a könyv vagy sem
  • ha nem érdekli őket, akkor nem pazaroltak pénzt egy rossz könyvre
  • ha érdekli őket, akkor viszont tudják melyik könyvet vásárolják meg, így az nem lesz zsákbamacska

Tehát a Lelkierő Klub Hangoskönyvtár azoknak is jó befektetés, akik a papíralapú könyveket szeretik.

Próbáld ki most, és regisztrálj!

Fogsz kapni figyelmeztetést, és Belépés után, a Beállításoknál könnyen megadhatsz egy új kártyát, így fennmarad az előfizetésed folytonossága.

Köszönjük az őszinteséged.

Azt javasoljuk, hogy fizess elő egyetlen hónapra Lelkierő Klub Hangoskönyvtár alapszintre. Ez 2990 Ft.

Ezért cserébe hozzáférsz egy hónapig a könyvtárhoz. Belépést kapsz a zárt Facebook csoportunkba 1 hónapra. Nézz körül! Több mint 1 millió forintnyi értéket fogsz itt találni.

Ha a hónap végén úgy döntesz, hogy nem éri meg, Belépés után a Beállításoknál  az első hónap lejárta előtt le tudod mondani az előfizetésed és töröljük a tagságodat, és az egész kaland csak 2990 forintba került. Később is bármikor le tudod mondani az előfizetésed.

Ha még ebben is bizonytalan vagy, akkor köszönjük szépen, hogy megfontoltad a Lelkierő Klub Hangoskönyvtár tagságot, de akkor ez nem Neked való.

Ha mégis benne vagy, akkor katt ide a Regisztrációra!

Meddig halogatod még, hogy erőt meríts a hétköznapokhoz?

Akarsz róla beszélni?

Lelkierő Klub Hangoskönyvtár társalapító

Van erőd a hétköznapokhoz?

Van hozzá erőd, hogy elérd a legmerészebb álmaidat is?

Lelkierő Klub Hangoskönyvtár társalapító

Meddig akarsz még halogatni?

Gyere, ideje csatlakozni a Lelkierő Klub Hangoskönyvtárba!

U.i.: Igazából maximum 2.990 Ft a kockázatod.

Igazából még ezt sem kockáztatod. Ha az első hónapban nem kapsz semmit, ami segítette, hogy erőt meríts a hétköznapokhoz, akkor visszafizetjük az első havi Lelkierő Klub Hangoskönyvtár díját.