Általános Szerződési Feltételek
mosolykaek.hu / lelkieroklub.hu

A mosolykaek.hu és a lelkieroklub.hu weboldal üzemeltetője és szolgáltatója: Tóth Sándor Zoltán egyéni vállalkozó, adószám: 65658965-1-34, 8600 Siófok, Bláthy Ottó utca 71/D ügyfélszolgálatunk e-mail elérhetősége: szepnapot(kukac)mosolykaek(pont)hu ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetősége: +36 20 282 39 67 Hétfő – Péntek éjjel-nappal elérhető.

A Mosolykáék – Lelkierő Klub személyre szabott előfizetési szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi előfizetőink számára, hogy egyes internethez csatlakoztatott televíziók, számítógépek és egyéb eszközök (a továbbiakban, mint Mosolykáék – Lelkierő Klub használatára beállított eszközök) segítségével hozzáférjenek az interneten keresztül streamelt filmekhez és történetekhez (továbbiakban mint Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalom).

Jelen felhasználási feltételek szabályozzák a szolgáltatásaink használatát. A jelen felhasználási feltételekben a „Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás”, a „szolgáltatásunk” vagy „a szolgáltatás” kifejezés a Mosolykáék – Lelkierő Klub által nyújtott, személyre szabott szolgáltatást jelenti a Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalom felfedezése és megtekintése céljából, beleértve az összes jellemzőt és funkciót, ajánlást és értékelést, a weboldalt, a felhasználói felületeket, valamint a szolgáltatásunkhoz kapcsolódó összes tartalmat és szoftvert.

 1. ELŐFIZETÉS

  1.1. A Mosolykáék – Lelkierő Klub előfizetés addig tart, amíg meg nem szüntetik. A Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás használatához internet-hozzáféréssel és Mosolykáék – Lelkierő Klub használatára beállított eszközzel kell rendelkezni, valamint egy vagy több fizetési módot kell megadni a számunkra. „Fizetési mód” lehet bármilyen aktuálisan létező, érvényes és elfogadott fizetési mód, amely időről időre aktualizálható, és amely tartalmazhatja a harmadik félnél regisztrált fiókon keresztül történő kifizetést. Amennyiben az előfizetés lemondása nem történik meg a számlázási nap előtt, azzal felhatalmazást kapunk arra, hogy a következő számlázási időszakhoz tartozó előfizetési díjat felszámítsuk a kiválasztott fizetési módon („Az előfizetés lemondása” rész az alábbiakban).

  1.2. Számos előfizetési díjcsomagot kínálhatunk, beleértve a harmadik felek által kínált, a saját termékeikkel és szolgáltatásaikkal összekapcsolt egyedi promóciós díjcsomagokat vagy előfizetéseket. Egyes előfizetési díjcsomagok eltérő feltételeket és korlátozásokat tartalmazhatnak, amelyekről a bejelentkezéskor vagy az egyéb kommunikációs csatornán lehet tájékoztatást kapni. A Mosolykáék – Lelkierő Klub előfizetéssel kapcsolatos részletek a honlapunkon megtalálhatóak bejelentkezés után a honlap tetején található „Beállítások” linkre kattintva vagy bejelentkezés és regisztráció előtt az oldal alján, lent a láblécben a “GYIK” gyakran ismételt kérdések részben.

 2. SZÁMLÁZÁS ÉS ELŐFIZETÉS LEMONDÁSA VAGY MÓDOSÍTÁSA VAGY ELŐFIZETÉS MÓDOSÍTÁSA KISEBB VAGY NAGYOBB CSOMAGRA

  3.1. Számlázási időszak. A Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás előfizetési díjának felszámítása a választott fizetési módon történik a „Beállítások” oldalon az “Előfizetés részletei” -nél a “Megtekintés” majd a “Részletek” gombra kattintva a jelzett számlázási napon. A számlázási időszak hossza a szolgáltatásunkra történő feliratkozáskor kiválasztott előfizetési típustól függ. Egyes esetekben a fizetési határidő eltérhet, például akkor, amikor a kifizetés a fizetési módon keresztül sikertelen, vagy ha az adott hónapban nincs olyan nap, amelyen a díjköteles előfizetési időszak megkezdődött. A soron következő fizetési határidő megtekinthető a „Beállítások” oldalon az “Előfizetés részletei” -nél a “Megtekintés” majd a “Részletek” gombra kattintva.

  3.2. Fizetési módok. A Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás használatához meg kell adni egy vagy több fizetési módot. A felhasználó felhatalmaz minket arra, hogy az előfizetési díjat a fiókjához kapcsolódó bármely fizetési módon felszámoljuk, amennyiben az elsődleges fizetési módot elutasították, vagy ha az már nem elérhető számunkra az előfizetési díj megfizetéséhez. A be nem szedett összeg teljesítéséért továbbra is a felhasználó a felelős. Ha a határidő lejárata, elégtelen fizetőeszköz, vagy egyéb okok miatt a díjfizetést nem sikerült rendezni, és a felhasználó nem mondja le az előfizetését, akkor felfüggeszthetjük a szolgáltatáshoz való hozzáférést mindaddig, amíg a díjat sikeresen rá nem terheljük a felhasználóra egy fizetési módon. Egyes fizetési módok esetén a kibocsátó külföldi tranzakciós díjakat, vagy egyéb, a fizetés lebonyolításához kapcsolódó díjakat számíthat fel. A helyi adóterhek az alkalmazott fizetési módtól függően eltérőek lehetnek. A részletekről a fizetési módot nyújtó szolgáltató tud tájékoztatást adni.

  3.3. A fizetési módok aktualizálása. A fizetési módok a „Beállítások” oldalon az “Előfizetés részletei” -nél a “Megtekintés” majd a “Részletek” gombra kattintva majd a “Fizetési mód változtatása” gombra kattintva aktualizálhatóak. A fizetési módokat mi is frissíthetjük a fizetési szolgáltatók által biztosított adatokkal. Minden frissítést követően felhatalmazást kell adnod arra, hogy az alkalmazott fizetési módon / módokon továbbra is beszedhessük a díjat.

  3.4. Az előfizetés lemondása. A Mosolykáék – Lelkierő Klub előfizetés bármikor lemondható, mely esetben a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás a számlázási időszak végéig továbbra is elérhető marad. A befizetett díjak nem visszatérítendőek, és részleges hónapra szóló előfizetési időszakokra vagy meg nem tekintett Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalomra vonatkozóan nem jár visszatérítés. Az előfizetés lemondása a „Beállítások” oldalon az “Előfizetés részletei” – nél a “Megtekintés” majd a “Részletek” gombra kattintva majd a “Megszüntetés” gombra kattintva lehetséges a lemondásra vonatkozó utasítások követésével. Az előfizetés lemondása esetén a fiók az aktuális számlázási időszak végén automatikusan lezárul. A fiók lezárásának dátuma megtekinthető a „Beállítások” oldal „Előfizetés részletei” menüpontjában, a “Megtekintés” gombra lépve. Ha a felhasználó a Mosolykáék – Lelkierő Klub fiókjának használatára harmadik fél általi fizetési mód megjelölésével fizetett elő, és le kívánja mondani Mosolykáék – Lelkierő Klub előfizetését, akkor előfordulhat, hogy ezt a harmadik félen keresztül kell megtennie, például az alkalmazott harmadik félnél regisztrált fiókjának felkeresésével, ahol kikapcsolhatja az automatikus megújítást, vagy leiratkozhat a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatásról. A Mosolykáék – Lelkierő Klub előfizetésével kapcsolatos számlainformációk is megtalálhatóak lehetnek az adott harmadik félnél regisztrált fiók felkeresésekor.

  3.5. Díjak és előfizetési díjcsomagok módosítása kisebb vagy nagyobb díjcsomagra. Időről időre megváltoztathatjuk az előfizetési díjcsomagok és szolgáltatásaink árát; mindazonáltal az előfizetési díjcsomagokban vagy az árakban bekövetkezett változtatások csak 30 nappal azután lépnek életbe, hogy azokról neked értesítést küldünk.Előfizetésedet módosíthatod kisebb vagy nagyobb csomagra bármikor belépés után a “Beállítások” oldalon az “Előfizetés módosítása” gombra kattintva 3 lépésben: Mondd le jelenlegi csomagod az “Előfizetésed lemondása” gombra klikkelve. Ekkor egy új ablak fog megnyílni, ahol megjelenik aktív előfizetésed. Klikkelj a “Részletek” gombra majd az új oldalon a “Megszüntetés” gombra. Amennyiben több előfizetéssel rendelkezel külön külön kell lemondanod őket. Ha végeztél térj vissza erre az oldalra a “Beállítások” oldalon, “Előfizetés módosítása” gombra kattintva és válaszd ki az általad preferált csomagot, amit a “Kérlek válassz” felirat alatt találsz. Sajnos ez egy kicsit körülményes még. Igyekszünk a jövőben ezen egyszerűsíteni. Ha segítségre lenne szükséged keress minket bátran, örömmel segítünk! Telefonon +36 20 282 39 67 vagy emailen szepnapot(kukac)mosolykaek(pont)hu

 3. MOSOLYKÁÉK – LELKIERŐ KLUB SZOLGÁLTATÁS

  4.1. A Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás előfizetője kizárólag 18. életévét betöltött, illetve az adott tartományban, területen vagy országban érvényes nagykorúsági korhatárt elérő személy lehet. Kiskorúak csak felnőtt felügyelete mellett vehetik igénybe a szolgáltatást.

  4.2. A Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás és a szolgáltatáson keresztül megtekintett bármely tartalom csak magán- és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgál, és nem osztható meg a felhasználóval nem azonos háztartásban élő személyekkel. A Mosolykáék – Lelkierő Klub előfizetése alatt korlátozott, nem kizárólagos és nem átruházható jogot biztosítunk a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás eléréséhez és a Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalom megtekintéséhez. A fentieken túl semmilyen jog, tulajdon vagy követelés nem kerül átruházásra a felhasználóra. A felhasználó vállalja, hogy nem használja a szolgáltatást nyilvános bemutatásra.

  4.3. A Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalma elsősorban abban az országban tekinthető meg, ahol a fiókot létrehozták, valamint csak olyan földrajzi helyeken, ahol szolgáltatásunkat kínáljuk, és ahol az ilyen tartalom engedélyezett. A megtekinthető tartalom elérhetősége földrajzi helytől függően és időről időre változhat. A „Beállítások” oldalon megtekinthető, és a kiválasztott előfizetési díjcsomagtól függ azon eszközök száma, amelyeken egyidejűleg nézhető a tartalom.

  4.4. A Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás, beleértve a tartalomtárat is, rendszeresen frissül. Ezenkívül különböző szempontokból folyamatosan teszteljük szolgáltatásunkat, beleértve a honlapunkat, a felhasználói felületeket, a promóciós szolgáltatásokat és a Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalmak elérhetőségét. 

  4.5. A felhasználó vállalja, hogy nem tárolja, nem menti, nem többszörözi, nem terjeszti, nem módosítja, nem mutatja be, nem közvetíti nyilvánossághoz, nem teszi közzé, nem engedélyezi, nem hoz létre származékos művet, nem kínálja eladásra, vagy nem használja fel (kivéve a jelen felhasználási feltételekben kifejezetten engedélyezett módon) azt a tartalmat és azokat az adatokat, amelyeket a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás tartalmaz, vagy amelyekhez a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatáson keresztül jutott hozzá. A felhasználó vállalja, hogy nem kerüli meg, távolítja el, változtatja meg, gyengíti le, rontja vagy zavarja meg a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás tartalomvédelmét; nem használ semmilyen webrobotot, pókot (spidert), lekaparót (scraper), webbejárót (crawlert) vagy más automatizált eszközt a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás eléréséhez; nem fejti vagy modellezi vissza, nem szereli szét a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatáson keresztül elérhető szoftvereket vagy más termékeket és folyamatokat; nem helyez be semmilyen kódot vagy terméket, illetve semmilyen módon nem manipulálja a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatás tartalmát; és nem alkalmaz semmilyen adatbányászati, adatgyűjtési vagy adatkinyerési módszert. Ezen túlmenően vállalja, hogy nem tölt fel, ad fel postán, küld el e-mailben, vagy más módon, illetve nem továbbít a Mosolykáék – Lelkierő Klub szolgáltatáshoz kapcsolódó számítógépes szoftverek, hardverek vagy telekommunikációs eszközök megszakítására, megzavarására, megsemmisítésére vagy működésének korlátozására szolgáló semmilyen anyagot, beleértve a szoftveres vírusokat vagy bármely más számítógépes kódot, fájlt vagy programot. A felhasználási feltételek megsértése, a szolgáltatás jogellenes vagy tisztességtelen felhasználása esetén megszüntethetjük vagy korlátozhatjuk szolgáltatásunk használatát.

  4.6. A Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalom megjelenítésének minősége eszközönként változhat, és számos tényező befolyásolhatja, például a tartózkodási hely, az elérhető sávszélesség és/vagy az internetkapcsolat sebessége. A HD, az Ultra HD és a HDR elérhetősége az internetszolgáltatás és az eszköz képességének függvénye. Nem minden tartalom érhető el minden formátumban, például HD, Ultra HD és HDR formátumban, valamint nem minden előfizetési díjcsomag teszi lehetővé, minden formátum fogadását. A mobilhálózatok alapértelmezett lejátszási beállításai kizárják a HD, az Ultra HD és a HDR tartalmakat. Az SD minőség esetén a minimális csatlakozási sebesség 0,5 Mbps, mindazonáltal a jobb videóminőség érdekében gyorsabb internetkapcsolatot javaslunk. A HD (720p vagy nagyobb felbontás) tartalom fogadásához javasolt letöltési sebesség streamenként legalább 5,0 Mb/s. Az Ultra HD (1080p vagy nagyobb felbontás) és a HDR tartalom fogadásához javasolt letöltési sebesség streamenként legalább 25,0 Mb/s. Az internet-hozzáférési díjak megfizetése a felhasználó felelőssége. Az internet használatának lehetséges díjairól az internetszolgáltató tud tájékoztatást adni. A Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalom megtekintésének megkezdéséig eltelt idő számos tényezőtől függ, beleértve a tartózkodási helyet, az adott időben elérhető sávszélességet, a kiválasztott tartalmat és a Mosolykáék – Lelkierő Klub használatára beállított eszköz beállításait.

  4.7. A Mosolykáék – Lelkierő Klub szoftver a Mosolykáék – Lelkierő Klubnak vagy által került fejlesztésre, és úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a Mosolykáék – Lelkierő Klub artalmak megtekintését a Mosolykáék – Lelkierő Klub használatára beállított eszközön keresztül. Ez a szoftver a készüléktől és a médiumtól függően változhat, a működése és a funkciói pedig az egyes eszközökön eltérőek lehetnek. A szolgáltatás használata harmadik féltől származó, a harmadik fél licencének hatálya alá eső szoftvert igényelhet. A felhasználó elfogadja, hogy automatikusan megkaphatja a Mosolykáék – Lelkierő Klub és a kapcsolódó harmadik fél szoftvereinek frissített verzióját. Lehetőség van bizonyos Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalmak ideiglenes letöltésére és offline megtekintésére egyes támogatott eszközökön (a továbbiakban Offline műsorok). Korlátozásokat alkalmazunk, beleértve a fiókonkénti Offline műsorok számára vonatkozó korlátozásokat, az Offline műsorokat tartalmazó eszközök maximális számát, azt az időtartamot, amelyen belül meg kell kezdenie az Offline műsorok megtekintését, és azt az időtartamot, amennyi ideig az Offline műsorok elérhetők maradnak. Egyes Offline műsorok nem minden országban játszhatók le, és ha egy olyan országban csatlakozik az internethez, ahol az adott Offline műsor streamelése nem lehetséges, akkor az Offline műsor nem lesz lejátszható mindaddig, amíg az adott országban tartózkodik.

 4. JELSZAVAK ÉS FIÓK HOZZÁFÉRÉS A Mosolykáék – Lelkierő Klub fiókot létrehozó előfizető, akinek a fizetési módját megterheljük (a továbbiakban mint Fióktulajdonos) rendelkezik a Mosolykáék – Lelkierő Klub fiók eléréséhez szükséges hozzáféréssel, a Mosolykáék – Lelkierő Klub használatára beállított eszköz ellenőrzésével, és ő felelős minden, a Mosolykáék – Lelkierő Klub fiókon keresztüli tevékenységért. A fiók ellenőrzésének fenntartása és a fiókhoz való hozzáférés megakadályozása érdekében (ami a fiók megtekintési előzményeiről is tartalmazhat adatot) a Fióktulajdonos köteles ellenőrizni az általa használt, a Mosolykáék – Lelkierő Klub használatára beállított eszközöket, és senki előtt nem fedheti fel a fiókjához tartozó jelszót vagy a fizetési mód részleteit. A fiókhoz kapcsolódó adatok pontosságának aktualizálása és megőrzése a felhasználó felelőssége. A fiókot megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük annak érdekében, hogy megvédjük a felhasználót, a Mosolykáék – Lelkierő Klub vagy partnereinket a személyazonosság-lopástól vagy más egyéb visszaélésekkel szemben.
 5. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

  6.1. Irányadó jog. A jelen felhasználási feltételekre és azok értelmezésére a magyar jogszabályok az irányadók. Ezek a feltételek nem korlátozzák azokat a fogyasztóvédelmi jogokat, amelyek a lakóhely szerinti ország kötelező jogszabályai alapján a felhasználót megillethetik.

  6.2. Kéretlen anyagok. A Mosolykáék – Lelkierő Klub nem fogad el a Mosolykáék – Lelkierő Klub tartalomra vonatkozó kéretlen anyagokat vagy ötleteket, és nem felel az akár a saját tartalma, akár bármely programja és a Mosolykáék – Lelkierő Klub részére eljuttatott anyagok vagy ötletek között felmerülő semmilyen hasonlóságért.

  6.3. Ügyféltámogatás. Szolgáltatásunkkal és annak funkcióival kapcsolatban, vagy segítség kérés esetén a weboldalunk alsó részén, lent a láblécben elérhető “GYIK” gyakran ismételt kérdések résznél további Mosolykáék információ található. Bizonyos esetekben az ügyfélszolgálat egy távoli hozzáférést támogató eszköz segítségével tud a legjobban segíteni, amelyen keresztül hozzáférhetünk az eszközhöz. Amennyiben a felhasználó nem kívánja, hogy hozzáférjünk az eszközhöz, akkor nem kell hozzájárulnia a távoli hozzáférést támogató eszközön keresztüli segítségnyújtáshoz, így ebben az esetben más módon végezzük el a segítségnyújtást.

  6.4. Részleges érvénytelenség. Amennyiben a jelen felhasználási feltételek bármely rendelkezése(i) érvénytelennek, hatálytalannak, jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak minősül(nek), az nem befolyásolja a fennmaradó rendelkezések érvényességét, hatályosságát, jogszerűségét és végrehajthatóságát.

  6.5. A felhasználási feltételek módosításai. A Mosolykáék – Lelkierő Klub időről időre módosíthatja ezeket a felhasználási feltételeket. Az ilyen változtatások esetén a hatályba lépést megelőzően legalább 30 nappal értesítést küldünk.

  6.6. Elektronikus kommunikáció. A fiókkal kapcsolatos információkat (pl. kifizetési engedélyek, számlák, jelszóváltások vagy a fizetési mód megváltoztatása, visszaigazoló üzenetek, értesítések) kizárólag elektronikus formában, például emailben küldjük, a regisztráció során megadott e-mail címre.

Utoljára frissítve: 2021. április 5. Mosolykáék – Lelkierő Klub