Előfizetés módosítása 3 lépésben

Bármikor válthatsz havi előfizetésről éves előfizetésre. Bármikor lemondhatod, nem kell elkötelezned magad. Kérdésed van? Hívd bátran Mosolykát és Sankót!
06 20 282 39 67 vagy szepnapot@mosolykaek.hu
MOSOLYKA

1

Mondd le jelenlegi csomagod itt lentebb az “Előfizetésed lemondása” gombra lépve.

2

Ekkor egy új ablak fog megnyílni, ahol megjelenik aktív előfizetésed. Lépj a “Részletek” gombra. Majd az új oldalon a “Megszüntetés” gombra. (Amennyiben több előfizetéssel rendelkezel külön-külön kell lemondanod őket.)

3

Ha végeztél, térj vissza erre az oldalra és válaszd ki az általad preferált csomagot, itt lentebb, amit a “Kérlek válassz” felirat alatt találsz. 

Sajnos ez egy kicsit körülményes még. Igyekszünk a jövőben ezen egyszerűsíteni.
SANKÓ

Havi előfizetésed itt tudod módosítani.
Kérlek válassz:

Éves előfizetés

(2 hónap ingyen)
Ft 49900
  • Ha nem szeretnéd havi levonásokra bízni a tagságod, hiszen Te már tudod milyen jó velünk lelkierőt meríteni, akkor rendelj éves tagságot és cserébe 2 hónapot ajándékba adunk.

Alap Havi előfizetés

(Csupán 2.990 Ft / hó)
Ft 2990 Az online találkozó NÉLKÜL
Mosolykával és Sankóval
  • Ha először csak kipróbálnád a Lelkierő Klubot, válaszd a havi, megújuló előfizetést, amit rugalmasan alakíthatsz. Az előfizetésed bármikor lemondhatod, biztonságban vagy.

    Bankkártya, vagy PayPal fizetés.

Éves előfizetés

(2 hónap AJÁNDÉK)
Ft 49900 Benne az online találkozó
Mosolykával és Sankóval
  • Ha nem szeretnéd havi levonásokra bízni a tagságod, hiszen Te már tudod milyen jó velünk akkor rendelj éves tagságot és cserébe 2 hónapot ajándékba adunk
    .
    Bankkártya, vagy PayPal fizetés.