Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

VALÓSÁGOD ALAPJA

Azt gondoljuk, és tapasztaljuk is, hogy amire fókuszálunk, azt többségében megteremtődik, amire figyelünk, az valósággá válik részben, vagy egészben.

Kiemelten fontos, hogy részletekig pontosan tudjuk, hogy mit szeretnénk valóságunk alapjainak. Azt vettük észre, ha felszínesen fogalmazzuk meg, hogy mit szeretnénk, valószínűleg nem teljesen azt kapjuk, amire vágyunk. Ekkor tapasztaljuk, hogy részben teljesültek csak a gondolataink.

Gondolj csak bele, elmész egy étterembe, ahol azt mondod: Szeretnék kérni valami finomat enni. Inni pedig valami hideget kérek. Majd a pincér felszolgál neked egy nagy adag mákos tésztát, és egy hideg kávét. Csalódott vagy, és nem érzel örömet, mert nem szereted a mákot, a kávét meg melegen kedveled, de ezt nem mondtad. A pincér, az Univerzum pedig teljesítette a vágyad, csak nem kapott több információt, hogy jobban megvalósíthassa, amire vágysz.

Add meg kétféleképpen a valóságod alapjait.

Elsőként javasoljuk, hogy fogj hát tollat, és papírt és írd le a lehető legrészletesebben, amire vágysz. Kezd egy dologgal, amit nagyon szeretnél. Mintha csak gyermekként írnál a Mikulásnak, hogy mit hozzon. Vagy felnőttként rendelnél egy webshopból. Add meg a méretét, színét, mintáját, és így tovább. Ne, hagyd hogy az Univerzum “hibázhasson” a kevés paraméter miatt a kiszállításnál. Akkor csinálod a legjobban, ha közben érzed magadban, hogy mosolyog a lelked, minden kis sejted imád fürdeni abban az érzésben, amikor érzed, hogy megvalósult.

Képzeld el azt, hogy mit fogsz érezni, amikor “megérkezik a csomag”. Kinek mutatod meg először? Mit csinálsz vele? Hova teszed? Miben segít neked? Hogyan lesz része a mindennapjaidnak? Hogyan leszel általa még boldogabb?

Második alapköve a valóságodnak, amire szintén célszerű fókuszt fektetned:

A hiedelemeid, amiket megerősítésekkel tudsz erősíteni.

Írd le, és tedd számodra jól látható helyre az alábbi varázsmondatokat. Tudod, ha hiszed hogy ezek varázs mondatok igazad van, ha nem hiszed akkor is igazad van. Mert mindenkinek a saját valósága a saját maga igazsága. Dönts te is, Te mit szeretnél a valóságod alapjainak, és ha ezekkel tudsz azonosulni, akkor naponta legalább kétszer olvasd fel magadnak:

Szeretem a nyitott, tiszta és őszinte kommunikációt önmagam felé is.

Merek nemet mondani, és ki merek állni a véleményem mellett.

Fel merem vállalni azt aki vagyok, mert tudom, hogy önazonosan boldogabb és szabadabb élet vár rám.

Tudom, hogy a döntéseimet csak is kizárólag én hozom meg. Mindent én alakítok.

Tudom, hogy mennyit érek, és ezért el merem kérni az ideális összeget.

A Ne várd meg míg elvonul a vihar, tanulj meg táncolni az esőben című könyv főhőse pont így tett.

Ezt az 5 kulcs mondatot használta, hogy olyan életet kezdjen el élni, amire igazán vágyott.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen önfeledten, boldogan táncolni az esőben, akkor te se várd meg míg elvonul a vihar. Táncolj! Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és hallgasd meg te is, hogyan alakul a Ne várd meg míg elvonul a vihar, tanulj meg táncolni az esőben főhősének a boldogsága.

A Lelkierő Klubban eléred a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejének összefoglalóját, kiegészítve a saját gondolatainkkal, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart