Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

TENNI VAGY NEM TENNI

Megismerkedésünk után másfél hónappal később már az esküvőnk volt. Persze ez nem egy szokványos lépés ilyen rövid időn belül a párok életében, és nem is erre szeretnénk elsősorban biztatni. Mai gondolatainknak az a célja, hogy megtaláld azt, amit szeretnél megtenni, csak lehet van benned egy “kis” visszahúzó erő, hogy mit szólnak majd hozzá a szomszédok, a család, és a barátok.

“Tisztelettel kérdezem azoktól, akik úgy élték le az életüket, hogy "mit szól majd a falu népe?", hogy végül mit szóltak?”

Forrás: Ismeretlen

Egy ausztrál nővér összegyűjtötte azokat a gondolatokat, amiket leginkább a kórházban fekvő emberek mondtak:

Bárcsak sokkal kevesebbet dolgoztam volna, és többet lettem volna jelen a szeretteim életében.

Bárcsak lett volna bátorságom a saját életemet élni, ahelyett, hogy mások elvárásainak próbáltam megfelelni.

Bárcsak ne hagytam volna, hogy eltávolodjunk a barátaimmal.

BÁRCSAK... BÁRCSAK... BÁRCSAK...

Mindenkinek vannak “bárcsakjai”, és még nagyok sokaknak van is lehetősége, hogy elkerülje, hogy azt érezze:

Bárcsak megtettem volna…

A boldog élethez hozzátartozik, hogy nem nyomjuk el az érzéseinket, vágyainkat a külvilág ítéletei miatt esetleg. Gondolj csak egy gyermekre. Elsősorban a gyermeken látszik még igazán az önfeledt boldogság, öröm. Amíg a felnőttek meg nem tanítják neki, hogy mit szabad, és mit nem szerintük, addig a gyermekek könnyedén kifejezik minden érzelmüket. Később a növekedésük során kezdik korlátozni magukat.

Egy nagyon hatásos felszabadító tevékenység, amit mi is előszeretettel alkalmazunk, hogy félretesszük az “így kellene - úgy kellene” korlátozó “világzajt”, és tesszük, amit szívünk diktál a kellemes érzésekért.

Próbáld ki! Vegyél három nagy levegőt, és fogd meg a telefonod. Számolj vissza 5-től 0-ig, és mikor kimondod - akár magadban is - , hogy nulla, akkor hívj fel valaki olyan embert az életedben, akivel rég beszéltetek.

Lehet megbántott…

Nem értettetek egyet…

Eltávolodtatok…

Annyi minden kifogást, és okot lehet találni, hogy miért ne tedd, de mi most arra bíztatunk, hogy tedd meg, hívd fel, hogy elkerüld:

Bárcsak beszéltünk volna mielőtt…

Tudtad, hogy ha az első mondat megvan, akkor már a többi jönni fog? Így legyen egy első mondat, amivel elkezded, és utána már minden menni fog a maga útján. Ahhoz, hogy igazán jó érzésekkel tedd le a telefont a beszélgetés után, érdemes arról beszélni ami annyira jó volt, amiért hálás vagy neki, amit annyira szeretsz benne. Szóljon ez a beszélgetés a háláról, az elismerésről, a kellemes nosztalgiáról.

Szia! Szeretném elmondani neked, hogy mennyire fantasztikus volt, amikor együtt…

VAGY

Szia, olyan rég beszéltünk tudom, egyszerűen csak el akartam mondani, hogy köszönöm, hogy ezen a bolygón vagy!

Beszélgessetek egy jót, meg fogsz lepődni a testednek ez milyen jól fog esni, plusz másnak is örömet okozol, amivel a saját boldogságodat is támogatod.

5 4 3 2 1 0!

Mi az autóbalesetünk után értékeltünk át mindent. Mikor ott álltunk a totálkáros autónk mellett, és mégis foghattuk egymás kezét. Az autómentő csak annyit mondott, mekkora mázlink van, hogy 1-2 centivel nem arrébb jött belénk az autó, mert így a kerékváz megfogta, és még élhetünk. Utána éreztük hazafelé, hogy tényleg nem tudhatjuk, hogy mit hoz a következő pillanat...

Olyan jó, hogy megtaláltuk egymást, és szerettük volna megélni, igazán átélni egy mesés esküvőt. Készült is egy film az életünkből (Mosolyka - Majd helyett MOST), amiből most meg tudod nézni, hogyan reagált Apcus, - akit Csuja Imre játszik - , arra hogy összetörtük az autót, esküvő is lesz, és még valami… 🙂

A teljes film, - ami sokak szerint a legjobb magyar film lett - , ami hatással van pozitívan a boldogságra, kizárólag Lelkierő Klubtagoknak érhető el.

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már nézheted is, a folyamatosan bővülő, lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart