Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

KIENGEDNI A GŐZT

Nagyon tetszett nekünk az a hasonlat, hogy a bennünk felgyülemlett fájdalmat, dühöt, elkeseredést fekete füsthöz hasonlította egy barátunk. A füst, ami megmérgezhet, megfullaszthat…

A fekete füstnek valahol ki kell jönnie, ha élni szeretnénk, méghozzá nagyon boldogan. Nem hagyhatjuk, hogy belülről mérgezzen minket. A fájdalom, düh, elkeseredés egy természetes érzés, néha jön, és megy. Elfojtani butaság, bent tartani vétek, kiengedni felszabadulás!

A mai nap azt javasoljuk, hogy gondolkodj el azon őszintén, és bátran, hogy mi fáj. Van-e ami még dühít? Ami miatt szomorúnak érzed magad. Ne nyomd el magadban, mert ahogy a füst, ezek az érzések is árthatnak, ha nem foglalkozol velük. A szőnyeg alá söpörni, egyenlő az elnyomással, és benttartással.

A füstnek ki kell valahol jönnie!

Szerinted mi mindig boldogok vagyunk? Ugyan már! De teszünk érte, hogy boldogság legyen többségében az életünkben.

Sokan nem tesznek azért hogy újra boldogok legyenek, mert van valami, ami beragadt náluk, és az nem más mint a boldogtalanságuk egyik forrása.

Szakítsd hát ki gyökerestől.

Amikor Mosolykát megismertem, az tetszett benne, hogy nem is láttam alatta a kerekesszéket, csak a mosolyát. Nem láttam mást csak egy hatalmas nagy mosolyt.

Viszont miután randiztunk, és már össze is házasodtunk éreztem, hogy van pár gyökér, amit ha nem tép ki, és mondd ki, boldogtalanságát okozhatják.

Ezért hát úgy döntöttem, mindent megteszek érte, hogy kimondja azt, ami zavarja, ami fájt neki, ami bántotta.

Ő persze nem akarta. Félt dühösnek lenni kezdetben, mert akkor talán nem lesz szerethető. Hosszú volt az út, de megtanulta, hogy ezek az érzések is hozzátartozhatnak az élethez. Így is szerethető, csak nem engedi magát belülről mérgezni a “füstnek”.

Az ő technikája a kiengedésre a sírás. Azt mondja erősre sírja magát, és ez így is van. Bámulatos! De van itt még valami, ami segített neki. Most megmutatjuk:

Erősre sírja magát.

Persze, most nem arra biztatunk feltétlen, hogy vedd elő a konyhaszekrényből a bögrekészleted, de ha az esne jól tedd meg. Vagy találd meg a legjobb módját, hogy ki tudd engedni magadból az elnyomott érzéseidet. Bátran!

Sokan gondolják, hogy ismerik Mosolykát, de valóban? Nemrég beszélgettünk egy filmnézővel, aki azt mesélte, hogy tíz éve hallott először Mosolykáról, akkor nagyon megszerette, és csodálta. Rengeteg erőt merített belőle évekig. Aztán kezdte úgy érezni, hogy megváltozott, elment egy üzleties irányba, és már nem követte mindennapjait. Kicsit kiábrándult belőle.

Aztán úgy hozta a sors, hogy megnézte a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet, és belátta mekkorát tévedett, és butaság volt ítélkezni. Elfelejtette látni a munkát, amit a háttérben beletesz Mosolyka nap, mint nap az életébe. Tévedés volt elítélni azért, hogy már nem csak ad, és ad. Ettől nem rossz ember, csak még inkább hiteles, mert ő is szeretné megteremteni a megélhetését. Nem felejtette el, hogy honnan jött, viszont vannak akik igen azt, hogy ő is ember, és megítélni, elítélni az egyik legkönnyebb dolog a világon.

A filmben kendőzetlenül, megdöbbentően vállja olyan arcait is, amit sokan még nem láttak. Nem egy kitalált kamu story, nagyon is igazi. Csuja Imre játssza benne Mosolyka édesapját, Udvaros Dorottya Mosolyka édesanyját.

Nézd meg, és meríts belőle erőt a saját életedhez, mert akik látták, azt mondják felér egy terápiával.

A teljes film, - ami sokak szerint a legjobb magyar film lett - , ami hatással van pozitívan a boldogságra, kizárólag Lelkierő Klubtagoknak érhető el.

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már nézheted is, a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejével, és lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×

Cart