Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

Kapcsoljam ki?

Miért nem nézünk híradót?

Miután Sankóval megismerkedtünk, nagyon hamar kiderült, hogy egyikünk sem szereti a híradót nézni, sem hallgatni azt a rádióban. Esténként nem a tévé előtt ültünk, sokkal inkább a csillagos eget csodáltuk, vagy könyvet olvastunk, és mesét írtunk egymásnak a napi történeteinkből. Kellemesebb időtöltést kerestünk a sejtjeinknek, és ezt mi így, vagy a szabadban találtuk meg. Úgy éreztük, hogy ki kell ezeket a forrásokat kapcsolnunk a mindennapokban, hogy be tudjunk kapcsolódni a saját életünkbe. Egy kedves barátunktól azt tanultuk:

Vagy Téged hangolnak, vagy Te hangolsz…

Hamar rájöttünk, hogy a híreket hallgatva látszólag informáltak leszünk, de boldogabbak nem. Tény, hogy a kereskedelmi csatornák, az újságok a nézőszámokból, és a vásárlókból élnek. Így csak évtizedekkel korábban nagyon röpke ideig voltak tele pozitív hírekkel. Mára még többségében nyomasztó, klikk hajhász, és energiavámpír történeteket adnak közre, mert a statisztika szerint jóval nagyobb számban fogy egy újság, ha negatív hírek találhatóak a címlapon.

Ha olyan helyen vagyunk, ahol nem mi irányítjuk a háttérben hallható adást, és épp híreket kezdenek bemondani, akkor fülünket azonnal befogva, “papapapapapa” hangokat hangosan kiadva a szánkon, igyekszünk minden erőnkkel kiiktatni a történteket, és azonnal elhagyni a területet. Az autóban könnyebb dolgunk van, mert ha a rádióban egy kellemes zene, vagy hangosan éneklős örömdal után, beköszön a hírek, mi gondolkodás nélkül kapcsoljuk le arra az időre, mert meg vagyunk róla győződve, hogy rengeteget segít a boldogságunk megőrzésében - előidézésében - , ha tudatosan figyelünk, hogy mit engedünk be a fülünkön a fejünkbe, és általa az életünkbe.

Nálunk sokkal tudományosabban mutatja be Dr. Bruce Lipton amerikai sejtbiológus, epigenetikus, hogy miért is fontos boldogságunk, egészségünk érdekében, hogy testünk, és elménk is kellemes környezetben legyen.

Egy nagyon egyszerű, de hatásos tevékenység, ha minden hírforrást tudatosan hagysz ki az életedből. Ami igazán fontos, vagy részben befolyásolja az életedet, az el fog hozzád jutni. Kevés dologra van közvetlen ráhatásod, úgy hogy változtatni tudj rajta, de abban viszont

100%-os döntésed van, hogy mit engedsz be a tudatodba

Ezért javasoljuk, hogy boldogságodhoz vezető utad egyik lépéseként kapcsold ki a tévéd, a rádiód, és tudatosan kerüld a híradót, híroldalakat legalább 21 napra a személyes boldogságodért, és figyeld meg hogyan érzed magad. Mi már 7 éve így élünk, és ez boldogságunk egyik stratégiai alapja, amit egész életünkön át fogunk folytatni, amíg el nem hagyjuk ezt a bolygót.

Minimum 21 nap szükséges ahhoz, hogy egy új tevékenységből szokás váljon - állítják a tudósok. Vannak akik szerint 30-50 napra van szükség, mi azt javasoljuk tapasztald ki, hogy nálad hogy működik, és addig csináld, míg kellemes szokásoddá alakul.

Ha van lehetőséged a tévézés, hírek olvasgatása helyett sétálj a számodra megfelelő napszakban. Engedd, hogy legyen alkalmad elgondolkodni az alábbi három kérdésen ahelyett, hogy a világ megmondaná - behangolna - , hogy mit érez, gondolj.

Ki vagyok én? Honnan jöttem? Merre tartok?

Hallgasd meg: Ne várd meg míg elvonul a vihar, tanulj meg táncolni az esőben fantasztikus önfejlesztő könyv összefoglalónkat, kiegészítve saját gondolatainkkal, és építsd be a számodra tetsző, könnyű, és hatásos technikákat a boldogságod érdekében.

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már hallgathatod is a ma esti sétád után, a folyamatosan bővülő, lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart