Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

AZ IGAZI MIÉRT?!

Nem az a kérdés, hogy ki tudsz-e tűzni magad elé egy célt, egy álmot, hanem az, hogy elég kitartó vagy-e, hogy megvalósítsd.

A kérdés az, hogy a lelkierőd akkor is megmarad-e, mikor nem megy minden annyira könnyen. Mikor nincs sikerélmény. Mikor inkább fel sem kelnél az ágyból, mikor semmi energiád, mikor nem javítottál a múlt heti eredményeiden. Ilyenkor van a nagy választóvonal. Ilyenkor dől el, hogy eléred-e a célod vagy nem. Legyintesz rá, vagy tovább mész?

Te igazán akarod az álmod?

Ha a válaszod igen, akkor segítség, ha megtalálod az igazi miértre a válaszod. Most ehhez hoztunk egy szuper technikát, ami nekünk bevált. Ha tudod, hogy miért az az álmod, és mi mögötte a valódi mozgatórugó, akkor minden nehezebbnek tűnő helyzetben garantáltan lesz elegendő lelkierőd, hogy a választóvonalnál abbahagyás helyett tovább menj, és elérd az álmaid, a boldogsággal teli életet.

Dean Graziosi egyik könyvéből tanultunk erre egy igazán hatásos módszert. Amit most egy példán mutatunk be. Tegyük fel, hogy egy 35 év körüli hölgynek az az álma, hogy saját vállalkozása legyen, ahol tortákat süthet születésnaposoknak személyreszabottan.

1. kérdés: Miért ez a legnagyobb vágyad?

1. válasz: Mert úgy érzem, hogy ebben tudnám teljesen felhasználni, és kiélvezni a kreativitásomat.

2. kérdés: Miért érzed úgy, hogy egy vállalkozásban tudnád felhasználni, és kiélvezni a kreativitásod?

2. válasz: Mert úgy érzem a jelenlegi munkahelyemen csak robotolok, de semmi elismerést, és örömet nem találok a munkámban.

3. kérdés: Miért érzed úgy, hogy a jelenlegi munkahelyeden csak robotolsz, de semmi elismerést, és örömet nem találsz a munkádban?

3. válasz: Mert sosem kapok egy köszönöm szót, vagy elismerést sem, miközben 110%-ot beleteszek abba, amit csinálok.

4. kérdés: Miért olyan fontos számodra a köszönöm szó, vagy az elismerés?

4. válasz: Mert gyerekkoromban az apukám sosem mondta ki, hogy köszönöm, csak elvárta, hogy tegyek meg mindent úgy, ahogy azt ő mondja.

5. kérdés: Miért nem mondta ki vajon az apukád, hogy köszönöm sosem neked?

5. válasz: Mert az ő szülei nagyon szigorúak, és távolságtartóak voltak.

6. kérdés: Miért lehettek az apukád szülei nagyon szigorúak, és távolságtartóak?

6. válasz: Mert nagyon szegények voltak, és úgy érezték, hogy csak a kemény munka eredményével tudnak a gyermekeiknek adni.

7. kérdés: Miért érezték vajon, hogy csak a kemény munka eredményével tudnak a gyermekeiknek adni bármit is?

7. válasz: Mert nem tudták, hogy az elismerésnek, és az apró figyelmességeknek mekkora ereje van az életben, és én szeretném a születésnapokon elismerni a gyermekeket, és a szüleik segítségével személyreszabottan megköszönni, hogy itt vannak köztünk, mert nekem pont ez hiányzott a legjobban gyermekként.

Most rajtad a sor. Találd meg az igazi miértet. Mindig az adott válaszodat kérdezd meg magadtól miért kezdéssel. Így egyre mélyebbre mész, és a felszín alatt fény derül az igazi erődre, amivel a nehezebb napokon is könnyebb átlendülni.

Dean Graziosi elmondja, hogy számtalanszor végigcsinálta már másoknál a 7 kérdéses módszert, és kevesebb válasznál nem érdemes abbahagyni, mert az áttörés a hetediknél érkezik meg.

Van egy HANGLÁDA című sorozatunk, az egyik részben, melynek címe: Azt teszed amire vágysz? Arról hallhatsz, mi az az erő, amikor úgy kellsz fel, izgatott vagy, és alig várod, hogy átélhesd, megcsinálhasd…

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már hallgathatod is, a folyamatosan bővülő, lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart