Csinálsz olyan dolgot, amit nem kell, de szeretnél?

Most te is meghallgathatod, hogyan gondoljuk át, mi az amit nem kell, de szeretnénk. Lépj a play gombra, kicsi fekete háromszög itt:

Néha elfáradok. Néha nehezen nevetek. Néha elbújnék a világ elől. Néha fáj. Néha hiányzik valami. Néha nehéz kikelni az ágyból, és vígan mosolyogni a kerekesszékben. Néha csak ülök, és nézek magam elé. Néha félek. Néha törni, zúzni tudnék. Néha levegőért kapkodok. Néha rettegek, mert azt érzem, hogy nem leszek soha anya. Néha azt hiszem, csak álmodozom arról, hogy táncolni fogok. Néha potyog a könnyem. Néha görcsösen keresem a megoldást. Néha elfutnék. Néha gyűlölöm azt a diagnózist. Néha nagyon akarok valamit, de nem sikerül. Néha kudarcot vallok. Néha nem megy az írás. Néha remegek. Néha nem találom a helyem. Néha bekopog a végrehajtó. Néha utálom, hogy pengeélen táncolok. Néha elvesztek valakit. Néha látni sem bírom a kerekesszéket. Néha zavar, hogy néznek. DE!

Gyakran csinálj olyan dolgokat, amit nem kell, de szeretnél! Így sokkal könnyebb lesz néhány kell dolog is.

Gyakran imádom az életem. Gyakran mosolygok. Gyakran bele kiabálom a világba, hogy boldog vagyok. Gyakran könnyű minden. Gyakran úgy érzem, mindenem megvan. Gyakran sugárzom a kerekesszékben, mert jól érzem magam. Gyakran megölelném a világot. Gyakran úgy érzem nincsenek határaim. Gyakran tudom, hogy igenis lehet élni jól a diagnózistól független. Gyakran látom magam anyaként. Gyakran érzem, ahogy táncolok. Gyakran letörlöm mások könnyeit és mosolyt varázsolok az arcukra. Gyakran mintha kifolynának a gondolataim, és tetszik, ahogy írok. Gyakran imádom, hogy tudom, hogy bármelyik percben vége lehet az életemnek, mert így minden pillanat értékes. Gyakran derült égből belép egy Tündér az életembe, és megváltoztat mindent. Gyakran érzem, jó úton vagyok. Gyakran már nem is érdekel a kerekesszék, mintha nem is lenne. Gyakran nem érdekel ki, mit gondol, csak élvezem az életet.

5+2 nap alatt: Hogyan meríts Lelkierőt az Élethez?

Hetedik napi gyakorlat:

Ülj le a tükör elé, és most engedj el minden mást legalább 5+2 percre, és ez a pár perc szóljon igazán csak rólad, pontosabban arról, amit szeretnél! Úgy, hogy ne számítson ki mit gondol róla! Képzeld el, amit nem kell, de szeretnél, és beszélj róla magadnak. Mondj legalább 5+2 mondatot így önmagadnak a tükörbe nézve: Szeretném azt, hogy...

Ne érdekeljen ki mit gondol róla

Legalább 5+2 napig végezd ezt a gyakorlatot naponta egyszer.

Ha tényleg kíváncsi vagy arra, hogy honnan merítjük a lelkierőnket az élethez, akkor póbáld ki 5+2 napig, mit veszíthetsz? Sokkal többet nyerhetsz, mint gondolod, a lelkierődet az élethez, ami téged emel, ölel, éltet és táplál.

Te döntesz csinálsz-e olyat, amit nem kell, de szeretnél...

Vagy, hogy csinálod-e vagy sem ezt a gyakorlatot. De egy biztos, mi ezzel a napi gyakorlattal is sokkal inkább tudjuk építeni a lelkierőnket az élethez, mint bármi mással. Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Tegyél egy próbát 5+2 napon át minden este. 


Minimum 5+2 nap szükséges ahhoz, hogy egy új tevékenységből szokás váljon - állítják a tudósok. Vannak akik szerint 21 napra van szükség, mi azt javasoljuk tapasztald ki, hogy nálad hogy működik, és addig csináld, míg kellemes szokásoddá alakul.

Megjelent Mosolyka új könyve: Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát.

Még 95 dedikált példány van! Legyen a Tied az egyik!

Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed! Sokaknak van szüksége Lelkierőre az Élethez! Ezért is extra gyorsan érkeznek a könyvre a megrendelések, és mivel sok nyomdában papírhiány van, ha szeretnéd biztosítani magadnak a dedikált példányod a könyvből, itt tedd meg még ma:

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

2014 óta segítünk az embereknek, hogy nagyobb lelkierővel, boldogabban éljék az életüket. Voltunk már padlón, és éreztük magunkat a világ legboldogabb embereinek is. Sokan kérdezitek: Mosolyka, Te honnan meríted a lelkierőt? A Te döntesz és a Lélekkód bestseller után megszületett legújabb könyvem, Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát. Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed!

×
×

Cart