Köszönöm, hogy vagy, te kedves fa!

Most te is meghallgathatod, amikor a fákkal beszélgetünk, hogyan is öleljük át őket. Lépj a play gombra, kicsi fekete háromszög itt:

Gondolkodtunk, a lelkierőtuningnak része legye-e a fákat ölelős, és a fákkal beszélgetős gyakorlatunk. Mint, ahogy azon is sokat gondolkodtunk barátainkkal való beszélgetéseink alkalmával elmondjuk-e vagy sem, hogy szeretünk a fákkal beszélgetni, és ölelgetni is őket. Aztán megtört a jég, és színt vallottunk erről a szokásunkról. Ekkor nagy megkönnyebbülés történt, barátaink nagy része is ugyan így érzett, nem szívesen beszéltek róla, de annál nagyobb örömmel végezték ezt a gyakorlatot.

Köszönöm, hogy vagy te kedves fa, köszönöm, hogy átölelhetlek, köszönöm az erődet, hogy általad is kapcsolódhatok az élet szépségéhez!

Sokszor látom, hogy Mosolyka szereti simogatni a növényeket, szeret beszélni hozzájuk, és úgy érzem, ezt a növények is szeretik.

Szeretnek neki egyre több, és szebb, ízletesebb termést adni. Valahol itt szerintem arról van szó, az élet szépségéhez kapcsolódik ekkor. Azt ismeri el. Az energiát, ami a növényeket is élteti. Így is táplálja a lelkierejét az élethez.

5+2 nap alatt: Hogyan meríts Lelkierőt az Élethez?

Hatodik napi gyakorlat:

Ülj le, és most engedj el minden mást legalább 5+2 percre, és ez a pár perc szóljon igazán csak rólad! Képzeld el, hogy egy erdőben vagy, vagy egy parkban, de tudod mit? A legerőteljesebben akkor tudnád ennek a gyakorlatnak az erejét felhasználni a lelkierődhöz, ha napközben valamikor fognád magad, és átölelnél egy fát, és nem csak elképzelnéd ezt. Ne foglalkozz vele, ki mit gondol róla, látnak-e téged közben vagy sem.

A lényeg, kapcsolódj az energiához, ami a fákat, a növényeket is élteti. Csukd be a szemed, és beszélj a fához:

Köszönöm, hogy vagy te kedves fa, köszönöm, hogy átölelhetlek, köszönöm az erődet, hogy általad is kapcsolódhatok az élet szépségéhez!

Legalább 5+2 napig végezd ezt a gyakorlatot naponta egyszer.

Ha tényleg kíváncsi vagy arra, hogy honnan merítjük a lelkierőnket az élethez, akkor póbáld ki 5+2 napig, mit veszíthetsz? Sokkal többet nyerhetsz, mint gondolod, a lelkierődet az élethez, ami téged emel, ölel, éltet és táplál.

Te döntesz ölelsz fát vagy sem...

Vagy, hogy csinálod-e vagy sem ezt a gyakorlatot. De egy biztos, mi ezzel a napi gyakorlattal is sokkal inkább tudjuk építeni a lelkierőnket az élethez, mint bármi mással. Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Tegyél egy próbát 5+2 napon át minden este. 


Minimum 5+2 nap szükséges ahhoz, hogy egy új tevékenységből szokás váljon - állítják a tudósok. Vannak akik szerint 21 napra van szükség, mi azt javasoljuk tapasztald ki, hogy nálad hogy működik, és addig csináld, míg kellemes szokásoddá alakul.

Megjelent Mosolyka új könyve: Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát.

Még 95 dedikált példány van! Legyen a Tied az egyik!

Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed! Sokaknak van szüksége Lelkierőre az Élethez! Ezért is extra gyorsan érkeznek a könyvre a megrendelések, és mivel sok nyomdában papírhiány van, ha szeretnéd biztosítani magadnak a dedikált példányod a könyvből, itt tedd meg még ma:

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

2014 óta segítünk az embereknek, hogy nagyobb lelkierővel, boldogabban éljék az életüket. Voltunk már padlón, és éreztük magunkat a világ legboldogabb embereinek is. Sokan kérdezitek: Mosolyka, Te honnan meríted a lelkierőt? A Te döntesz és a Lélekkód bestseller után megszületett legújabb könyvem, Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát. Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed!

×
×

Cart