Azt képzeld el, amit szeretnél, és annak is adj figyelmet!

Most te is meghallgathatod, amikor tükörbe nézünk, hogyan képzeljük el azt, amit szeretnénk, és hogyan adunk neki figyelmet. Lépj a play gombra, kicsi fekete háromszög itt:

Hogyan is meríthetnénk igazán lelkierőt az élethez, ha közben megfeledkezünk arról, amit szeretnénk. Az életet sokan hajlamosak vagyunk rutinszerűen élni. És van, mikor azt vesszük észre, egyensúlyozzunk a dolgok, amiket el kell végezzünk, és a dolgok, amiket szeretnénk között. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha egyáltalán megtörténik a fejünkben az életünkben a gondolat:

Mi az, amit szeretnénk?

És, ha ez megtörténik. Akkor azt képzeld el, amit szeretnél, és annak is adj figyelmet.

Nem csak a lelkierőnket erősítjük az azt képzeld el, amit szeretnél gyakorlattal, valami más is történik ekkor: Az élet tengerén, a hajónkat abba az irányba állítjuk, ami felé hajózni szeretnénk! És ami már ennél is fontosabb: Képzeld el, hogy már ott vagy! És érezd is azt!

5+2 nap alatt: Hogyan meríts Lelkierőt az Élethez?

Ötödik napi gyakorlat:

Ülj le a tükör elé. Ha van tükröd az szuper, de tükör nélkül is csinálhatod. Most engedj el minden mást legalább 5+2 percre, és ez a pár perc szóljon igazán csak rólad! Nézz a tükörbe, miután átölelted magad, és beszélj önmagadhoz. Képzeld, amit szeretnél, és annak is adj figyelmet. Csak beszélj önmagadhoz, valahogy így:

Az életem olyan, amilyennek szeretném, azért mert.... És ezután jelen időben, mintha már megtörtént volna, folytasd azzal, amit szeretnél elérni, megvalósítani, átélni. Ismételd ezt legalább 7 -szer. Fordulj önmagad felé, és nézd magad közben a tükörben.

A legszuperebb az lenne, ha ezt a gyakorlatot is beépítenéd a napodba, legalább 5+2 napra, hogy szépen leülsz pár percre a tükör elé vagy, ha még úgy kényelmesebb tükör nélkül, és elmondod önmagadnak, miközben átöleled önmagad: Az életem olyan, amilyennek szeretném, azért mert.... És itt jelen időben folytasd azzal, mintha már megtörtént volna, amit szeretnél elérni, megvalósítani, átélni. De, ha igazán a valódi erejét szeretnéd ennek a gyakorlatnak megtapasztalni, akkor végezd, ahogy mi: Tükör előtt, és közben öleld át önmagad! Legyen nyitva a szemed az elején, nézd önmagad, és beszélj közben önmagadhoz:

Az életem olyan, amilyennek szeretném, azért mert...

Legalább 5+2 napig végezd ezt a gyakorlatot. Az életem olyan, amilyennek szeretném, azért mert.... A legszuperebb az lenne, ha a tükör előtt, a tükörbe nézve mondanád mindezt, úgy, hogy közben át is öleled önmagad!

Ha tényleg kíváncsi vagy arra, hogy honnan merítjük a lelkierőnket az élethez, akkor próbáld ki legalább 5+2 napig, mit veszíthetsz? Sokkal többet nyerhetsz, mint gondolod, az élet tengerén a hajód kormányzását abba az irányba, amerre szeretnéd! Ami téged emel, ölel, éltet és táplál! Van ennél fontosabb?

Te döntesz mit képzelsz el...

Vagy, hogy csinálod-e vagy sem az életem olyan, amilyennek szeretném gyakorlatot. De egy biztos, mi ezzel a napi gyakorlattal is sokkal inkább tudjuk építeni a lelkierőnket az élethez, mint bármi mással. Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Tegyél egy próbát 5+2 napon át minden este. 


Minimum 5+2 nap szükséges ahhoz, hogy egy új tevékenységből szokás váljon - állítják a tudósok. Vannak akik szerint 21 napra van szükség, mi azt javasoljuk tapasztald ki, hogy nálad hogy működik, és addig csináld, míg kellemes szokásoddá alakul.

Megjelent Mosolyka új könyve: Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát.

Még 95 dedikált példány van! Legyen a Tied az egyik!

Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed! Sokaknak van szüksége Lelkierőre az Élethez! Ezért is extra gyorsan érkeznek a könyvre a megrendelések, és mivel sok nyomdában papírhiány van, ha szeretnéd biztosítani magadnak a dedikált példányod a könyvből, itt tedd meg még ma:

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

2014 óta segítünk az embereknek, hogy nagyobb lelkierővel, boldogabban éljék az életüket. Voltunk már padlón, és éreztük magunkat a világ legboldogabb embereinek is. Sokan kérdezitek: Mosolyka, Te honnan meríted a lelkierőt? A Te döntesz és a Lélekkód bestseller után megszületett legújabb könyvem, Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát. Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed!

×
×

Cart