Szeretem, és elfogadom magam!

Most te is meghallgathatod, amikor tükörbe nézünk, hogyan szeretjük és fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Lépj a play gombra, kicsi fekete háromszög itt:

Hogyan is meríthetnénk igazán lelkierőt az élethez, ha közben nem fogadjuk el önmagunkat? Van még egy gyakorlat, amit rendszeresen alkalmazunk, lelkierőnk megerősítéséhez a boldogabb életért, hogy maximális lelkierővel éljük az életünket:

Szeretem, és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok!

Sokszor volt, hogy erősíteni kellett a lelkierőnket, vagy azért mert padlón voltunk, vagy azért, mert bár boldogok voltunk, de még boldogabbak akartunk lenni.

De valójában nem még boldogabbak akartunk lenni, sokkal inkább arra vágytunk, hogy sokkal önfeledtebben fogadjuk el önmagunkat, olyannak amilyenek vagyunk!

5+2 nap alatt: Hogyan meríts Lelkierőt az Élethez?

Negyedik napi gyakorlat:

Ülj le a tükör elé. Ha van tükröd az szuper, de tükör nélkül is csinálhatod. Most engedj el minden mást legalább 5+2 percre, és ez a pár perc szóljon igazán csak rólad! Nézz a tükörbe, miután átölelted magad, és beszélj önmagadhoz: Szeretem, és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok! Vegyél mély levegőt, legalább háromszor, és mondjad szépen ki megint: Szeretem, és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok! Ismételd ezt legalább 7 -szer. Fordulj önmagad felé, és nézd magad közben a tükörben.

A legszuperebb az lenne, ha ezt a gyakorlatot is beépítenéd a napodba, legalább 5+2 napra, hogy szépen leülsz pár percre a tükör elé vagy, ha még úgy kényelmesebb tükör nélkül, és elmondod önmagadnak, miközben átöleled önmagad. Szeretem, és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok! Ismételd ezt legalább 7 -szer. De, ha igazán a valódi erejét szeretnéd ennek a gyakorlatnak megtapasztalni, akkor végezd, ahogy mi: Tükör előtt, és közben öleld át önmagad! Legyen nyitva a szemed az elején, nézd önmagad, és beszélj közben önmagadhoz:

Szeretem, és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok!

Legalább 5+2 napig végezd ezt a gyakorlatot. Szeretem, és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok! A legszuperebb az lenne, ha a tükör előtt, a tükörbe nézve mondanád mindezt, úgy, hogy közben át is öleled önmagad!

Ha tényleg kíváncsi vagy arra, hogy honnan merítjük a lelkierőnket az élethez, akkor póbáld ki 5+2 napig, mit veszíthetsz? Sokkal többet nyerhetsz, mint gondolod, önmagad elfogadását! Ami téged emel, ölel, éltet és táplál.

Te döntesz szereted-e, és elfogadod magad olyannak, amilyen vagy?

Vagy, hogy csinálod-e vagy sem az önmagad elfogadása gyakorlatot. De egy biztos, mi ezzel a napi gyakorlattal is sokkal inkább tudjuk építeni a lelkierőnket az élethez, mint bármi mással. Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Tegyél egy próbát legalább 5+2 napon át minden este. 


Minimum 5+2 nap szükséges ahhoz, hogy egy új tevékenységből szokás váljon - állítják a tudósok. Vannak akik szerint 21 napra van szükség, mi azt javasoljuk tapasztald ki, hogy nálad hogy működik, és addig csináld, míg kellemes szokásoddá alakul.

Megjelent Mosolyka új könyve: Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát.

Még 95 dedikált példány van! Legyen a Tied az egyik!

Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed! Sokaknak van szüksége Lelkierőre az Élethez! Ezért is extra gyorsan érkeznek a könyvre a megrendelések, és mivel sok nyomdában papírhiány van, ha szeretnéd biztosítani magadnak a dedikált példányod a könyvből, itt tedd meg még ma:

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

2014 óta segítünk az embereknek, hogy nagyobb lelkierővel, boldogabban éljék az életüket. Voltunk már padlón, és éreztük magunkat a világ legboldogabb embereinek is. Sokan kérdezitek: Mosolyka, Te honnan meríted a lelkierőt? A Te döntesz és a Lélekkód bestseller után megszületett legújabb könyvem, Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát. Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed!

×
×

Cart