Amikor tükörbe nézve elismerjük önmagunkat!

Most te is meghallgathatod, amikor tükörbe nézünk, hogyan ismerjük el önmagunkat. Lépj a play gombra, kicsi fekete háromszög itt:

Van, amikor az ember képes nagyon pörögni. Telnek a napok, a hetek, a hónapok, az évek. Sokan, sokszor ismétlődő feladatokat végeznek vagy egyszerűen csak sokadjára mossák fel a padlót, csinálnak vacsorát, vásárolnak be, keresnek pénzt, és valahogy a sok teendő közül egyesek hajlamosak megfeledkezni a legfontosabbról: Önmaguk elismeréséről!

Ügyes vagyok azért, mert...

Velünk is sokszor előfordult, hogy olyan sok mindent csináltunk meg egy nap alatt, napok, hetek, hónapok alatt, hogy közben mi is hajlamosak voltunk megfeldkezni közben a legfontosabbról: Önmagunk elismeréséről!

Amikor ezt végre felismertük, a napi rutin teendők között szépen megfogtuk magunkat, és egymás kezét is, és azt mondtuk: Most üljünk csak szépen le, és ismerjük el önmagunkat. Ilyenkor, ahogy a fenti hanganyagban is hallottad, áthelyezzük a fókuszt a feladatokról, teendőkről, azokról, amiket szeretnénk megcsinálni vagy nem szeretnénk, de kellene, arra a rengeteg mindenre, amit már elértünk, amiért ma, vagy bármikor is az életben, de már ügyesek voltunk!

5+2 nap alatt: Hogyan meríts Lelkierőt az Élethez?

Harmadik napi gyakorlat:

Ülj le a tükör elé. Ha van tükröd az szuper, de tükör nélkül is csinálhatod. Most engedj el minden mást legalább 5+2 percre, és ez a pár perc szóljon igazán csak rólad! Gondold végig, mik azok, amiket ma megcsináltál, amiket bármikor is az életben, de valaha már elértél.

A legszuperebb az lenne, ha ezt a gyakorlatot is beépítenéd a napodba, legalább 5+2 napra, hogy szépen leülsz pár percre a tükör elé vagy, ha még úgy kényelmesebb tükör nélkül, és végig gondolod mi az a sok minden, amiért ma ügyes voltál? De ha igazán a valódi erejét szeretnéd ennek a gyakorlatnak megtapasztalni, akkor végezd, ahogy mi: Tükör előtt, és közben öleld át önmagad!

Ügyes vagyok azért, mert...

Legalább 5+2 mondatot kezdj így, legalább 5+2 nap alatt: Ügyes vagyok azért, mert... Mondjuk azért, mert felébredtél ma. Vagy azért, mert csináltál reggelit, és azt meg is etted. A lényeg, gondold végig azt, mi mindenért voltál ma már ügyes. A legszuperebb az lenne, ha a tükör előtt, a tükörbe nézve mondanád mindezt, úgy, hogy közben át is öleled önmagad!

Ha tényleg kíváncsi vagy arra, hogy honnan merítjük a lelkierőnket az élethez, akkor póbáld ki 5+2 napig, mit veszíthetsz? Sokkal többet nyerhetsz, mint gondolod, önmagad elismerését! Ami téged emel, ölel, éltet és táplál.

Te döntesz miért voltál ma ügyes...

Vagy, hogy csinálod-e vagy sem az önmagad elismerése gyakorlatot. De egy biztos, mi ezzel a napi gyakorlattal sokkal inkább tudjuk építeni a lelkierőnket az élethez, mint bármi mással. Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Tegyél egy próbát 5+2 napon át minden este. 


Minimum 5+2 nap szükséges ahhoz, hogy egy új tevékenységből szokás váljon - állítják a tudósok. Vannak akik szerint 21 napra van szükség, mi azt javasoljuk tapasztald ki, hogy nálad hogy működik, és addig csináld, míg kellemes szokásoddá alakul.

Megjelent Mosolyka új könyve: Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát.

Még 95 dedikált példány van! Legyen a Tied az egyik!

Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed! Sokaknak van szüksége Lelkierőre az Élethez! Ezért is extra gyorsan érkeznek a könyvre a megrendelések, és mivel sok nyomdában papírhiány van, ha szeretnéd biztosítani magadnak a dedikált példányod a könyvből, itt tedd meg még ma:

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

2014 óta segítünk az embereknek, hogy nagyobb lelkierővel, boldogabban éljék az életüket. Voltunk már padlón, és éreztük magunkat a világ legboldogabb embereinek is. Sokan kérdezitek: Mosolyka, Te honnan meríted a lelkierőt? A Te döntesz és a Lélekkód bestseller után megszületett legújabb könyvem, Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát. Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed!

×
×

Cart