Este az ágyban így zárjuk a napot!

Most te is meghallgathatod, este az ágyban Mosolykával hogyan is zárjuk a napot. Lépj a play gombra, kicsi fekete háromszög itt:

A szavak ereje sokkal nagyobb mint gondolod. Nap végén ezért mi igyekszünk végig gondolni, és ki is mondani mik azok a dolgok, amikért hálásak vagyunk. A hála gyakorlat az egyik alap stratégiánk, ha arról van szó, hogyan is meríthetnénk lelkierőt az élethez! Éppen ezért az 5+2 nap alatt hogyan meríts lelkierőt az élethez lelkierőtuning 2. napi gyakorlata is a hála gyakorlat.

Gondold végig hát ma is!

És ha már végig gondoltad, sőt, azt is meghallgattad mi hogyan merítünk lelkierőt az élethez esténként a hála gyakorattal, folytasd a ma esti gyakorlatot te is ezzel!

Hiszed vagy sem, de tényleg igaz: Mikor Mosolykával már együtt hajtottuk álomra a fejünket, jó szorosan összebújva, tényleg minden este megkérdezte tőlem: Te ma miért voltál hálás?

5+2 nap alatt: Hogyan meríts Lelkierőt az Élethez?

Második napi gyakorlat:

Búj be a napod végén az ágyadba, feküdj az oldaladra, tedd össze a tenyered. Képzeld el, hogy Mosolyka ott áll az ágyad mellett a saját két lábán, hogy oda sétált hozzád, és megkérdezi tőled:

Te ma miért voltál hálás?

Folytasd azzal, hogy végig gondolod mik azok a dolgok amikért hálás vagy. És mondd is ki őket Mosolykának, akkor is, ha éppen egyedül vagy. Így vagy úgy, de ha ezt csinálod az életnek válaszolsz te is, és az élet egyre többet fog adni neked abból amit szeretnél. Kezd tehát így: Ma azért vagyok hálás mert… És mondj legalább 5+2 olyan dolgot, amiért valóban úgy érzed hálás vagy, mert azt átélted, láttad, kimondtad, érezted.

Te döntesz miért vagy hálás...

Vagy, hogy csinálod-e vagy sem a hála gyakorlatot. De egy biztos, mi ezzel az esti gyakorlattal sokkal többet kapunk folyamatosan az élettől abból, amit szeretnénk. Így az élet azon részén élünk, ahol szeretnénk. Mit veszíthetsz? Tegyél egy próbát 5+2 napon át minden este. 


Minimum 5+2 nap szükséges ahhoz, hogy egy új tevékenységből szokás váljon - állítják a tudósok. Vannak akik szerint 21 napra van szükség, mi azt javasoljuk tapasztald ki, hogy nálad hogy működik, és addig csináld, míg kellemes szokásoddá alakul.

Megjelent Mosolyka új könyve: Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát.

Még 95 dedikált példány van! Legyen a Tied az egyik!

Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed! Sokaknak van szüksége Lelkierőre az Élethez! Ezért is extra gyorsan érkeznek a könyvre a megrendelések, és mivel sok nyomdában papírhiány van, ha szeretnéd biztosítani magadnak a dedikált példányod a könyvből, itt tedd meg még ma:

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

2014 óta segítünk az embereknek, hogy nagyobb lelkierővel, boldogabban éljék az életüket. Voltunk már padlón, és éreztük magunkat a világ legboldogabb embereinek is. Sokan kérdezitek: Mosolyka, Te honnan meríted a lelkierőt? A Te döntesz és a Lélekkód bestseller után megszületett legújabb könyvem, Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát. Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed!

×
×

Cart