Már megint a hála gyakorlat? Ne már!

Miért adunk hálát Mosolykával minden este? Mióta Mosolyka a feleségem, nem igazán telt el úgy nap, hogy nap végén, amikor összebújunk az ágyunkban, és átöleljük egymást, szinte ne kérdezné meg azonnal, mikor már csak többnyire arra vágyom, aludjunk már végre:

Te ma miért voltál hálás?

Csendben kérdezi, minden elvárás nélkül, csendes, és mély kérdés ez a lelkemnek. Ekkor az esténkhez legközelebbi élményemet kezdem el mondani vagy valami olyat, ami nagyon megérintett. Aztán én is megkérdezem: Te ma miért voltál hálás?

Mosolyka nagy mosollyal az arcán vagy szelíd lágysággal a tekintetében, de sokkal hosszabban válaszol mennyi mindenért hálás. Még akkor is, ha olykor már fáradt a nap végén. Van mikor csendesen mondja, de nem csak nekem, hanem magának az életnek. Az életnek mondja, neki is akar hálás lenni. Az évek alatt rendszeres esti szokásunkká vált ez a gyakorlat, ami nagy erőt adó edzés a testünknek, és a lelkünknek, hogy még reggel is itt akarjunk maradni, lelkierővel élve boldogan az életet.

5+2 nap alatt: Hogyan meríts Lelkierőt az Élethez?

Első napi gyakorlat:

Búj be nap végén az ágyadba, feküdj az oldaladra, tedd össze a tenyered. Képzeld el, hogy Mosolyka ott áll az ágyad mellett a saját két lábán, hogy oda sétált hozzád, és megkérdezi tőled:

Te ma miért voltál hálás?

Folytasd azzal, hogy végig gondolod mik azok a dolgok amikért hálás vagy. És mondd is ki őket Mosolykának, akkor is, ha éppen egyedül vagy. Így vagy úgy, de ha ezt csinálod, az életnek válaszolsz te is, és az élet egyre többet fog adni neked abból, amit szeretnél. Kezd tehát így: Ma azért vagyok hálás mert… És mondj legalább 5+2 olyan dolgot, amiért valóban úgy érzed hálás vagy, mert azt átélted, láttad, kimondtad, érezted.

Te döntesz miért vagy hálás...

Vagy, hogy csinálod-e vagy sem a hála gyakorlatot esténként. De egy biztos, mi ezzel az esti gyakorlattal sokkal többet kapunk folyamatosan az élettől abból, amit szeretnénk. Így az élet azon részén élünk, ahol szeretnénk. Mit veszíthetsz? Tegyél egy próbát legalább 5+2 napon át minden este. 


Minimum 5+2 nap szükséges ahhoz, hogy egy új tevékenységből szokás váljon - állítják a tudósok. Vannak akik szerint 21 napra van szükség, mi azt javasoljuk tapasztald ki, hogy nálad hogy működik, és addig csináld, míg kellemes szokásoddá alakul.

Megjelent Mosolyka új könyve: Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát.

Még 95 dedikált példány van! Legyen a Tied az egyik!

Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed! Sokaknak van szüksége Lelkierőre az Élethez! Ezért is extra gyorsan érkeznek a könyvre a megrendelések, és mivel sok nyomdában papírhiány van, ha szeretnéd biztosítani magadnak a dedikált példányod a könyvből, itt tedd meg még ma:

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

2014 óta segítünk az embereknek, hogy nagyobb lelkierővel, boldogabban éljék az életüket. Voltunk már padlón, és éreztük magunkat a világ legboldogabb embereinek is. Sokan kérdezitek: Mosolyka, Te honnan meríted a lelkierőt? A Te döntesz és a Lélekkód bestseller után megszületett legújabb könyvem, Lelkierő az Élethez - Padlóról a Boldogságig, amelyben megtalálod a kifogyhatatlan lelkierőm 224 titkát. Tapasztald meg, mennyivel szebb is lehet az életed!

×
×

Cart