Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

A közösség ereje…

Mi emberek társas lények vagyunk. Habár kell néha az egyedüllét és a csönd, de alapvetően mindannyian arra vágyunk, hogy tartozzunk valahová. Az az érzés amikor van kivel megosztani azokat a csodálatos dolgokat, amik velünk történnek nap mint nap valami csodálatos. Mert szokták is mondani, hogy a boldogság is akkor ér valamit ,ha van kivel megosztani. Ez alól pedig senki sem kivétel, ebben biztosak vagyunk.

Még a legzárkózottabb ember is vágyik néha társaságra, egy jóízű beszélgetésre, testet-lelket feltöltő nevetésekre.

Ezért javasoljuk, hogy ha szeretnél inspirálódni, jókat beszélgetni, nevetni akkor találd meg azokat az embereket, akikkel igazán jól érzed magad és hetente szervezz találkozót velük, mert hidd el a feltöltődés kölcsönös lesz.

Ez is egy olyan dolog mint sok más, hogy csak el kell kezdeni szervezni ezeket a találkozókat és egy idő után már szokássá fog válni és már csak azt veszed észre, hogy beépültek ezek a találkozók a mindennapjaidba.

Ha úgy érzed a személyes kapcsolódásokra most még nem lenne időd, akkor egy fantasztikus lehetőséget kínálunk fel a számodra. Ha szeretnél vele élni és nyitott vagy arra, hogy csatlakozz egy végtelenül kedves, szeretetteljes, odaadó közösséghez akkor látogass el a www.mosolykaek.hu-ra...

ahol csatlakozhatsz a Lelkierő Klubhoz Mosolykával és Sankóval, ahol az online találkozók mellett többek között inspirálódhatsz Mosolykáék élete által, értékes gondolatokat hallgathatsz önfejlesztő könyvekből és akár meditálhatsz is Mosolyka Fanny segítségével, ami hozzásegít Téged egy kiegyensúlyozottabb élethez.

Ha bővebben szeretnéd megtudni, hogy mit kaphatsz Lelkierő Klubtagként, akkor látogass el az oldalra és csemegézz a lehetőségek közül. 🙂

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már hallgathatod is a ma esti sétád után, a folyamatosan bővülő, lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart