Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

Milyen lenne számodra egy tökéletes nap?

Gondolkodtál már azon, hogy számodra milyen lenne egy tökéletes nap? Képzeld el, hogy felkelsz és minden pontosan úgy történik, ahogy szeretnéd!

Kérünk szépen most Téged, hogy vegyél egy üres papír lapot és írd tele mindazon dolgokkal, amik szeretnéd, hogy kitöltsék a mindennapjaidat! Most nem számít sem pénz, sem idő, csak Te és a vágyaid.

Szentelj ennek egy fél órát és utána ízlelgesd magadban azokat az érzéseket, amiket kiváltanak Belőled majd utána próbálj úgy gondolni ezekre a napokra, mintha már így élnél. Varázslatos ereje van annak, ha mindazon dolgokat amikre vágysz már úgy érzékeli a tested és az elméd mintha a tiéd lenne.

Ez is egy olyan gyakorlat, amihez szükséged van a csendre, az odafigyelésre és a türelemre. Lassulj le egy picit és add át magadat a vágyaidnak.

Tudatosítsd magadban, hogy a jelen pillanatért is légy hálás és fogadd be azt a gondolatot, hogy minden éppen akkor érkezik el Hozzád, amikor Te készen vagy rá.

Se hamarabb, se később. A türelem pedig segíteni fog rálépni arra az útra, amit megálmodtál magadnak.

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már hallgathatod is a ma esti sétád után, a folyamatosan bővülő, lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart