Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

Engedd meg, hogy beengedd!

Gondolkodtál már azon, hogy mennyivel könnyebb lenne úgy élni az életedet, ha könnyedén bármit és bárkit el tudnál engedni? Megengednéd az Univerzumnak, Istennek, (ki miben hisz 🙂 ) hogy vezéreljen Téged az utadon? Engednél annak a sok tanításnak, amit minden egyes ember és élethelyzet hoz Neked és a szíved útján keresztül tekintenél az életedre?

Az elengedésben különös szupererő rejlik és van benne egyfajta bizalom is. Gyakorold először a kisebb dolgok elengedését. Pl, ha összetörik a kedvenc poharad, engedd el, majd lesz helyette másik és nem ez fogja meghatározni az életedet. Aztán idővel nagyobb dolgokkal kapcsolatban is próbáld az elengedés művészetét gyakorolni, mert ha hagyod az életet a maga természetes medrében áramolni akkor sokkal könnyebb és boldogabb életet élhetsz.

Az elmúlt két évben biztos, hogy valamilyen területen Neked is szembe kellett nézned az elengedéssel. Nekünk is folyamatosan újra kellett gondolnunk a vállalkozásainkat, azt hogy mibe fektessük a legtöbb időt/energiát. Van, hogy történik valami, ami megtanítja jobban értekelni a dolgokat. Ez számunkra is egy ilyen időszak volt. Habár mi már jó ideje minden egyes nap hálát adunk mindenért, amink van, azért olykor nem árt emlékeztetni magunkat a kisebb dolgokkal kapcsolatban is, hogy hálát adjunk értük.

Mert, ami felé kifejezed a háládat abból még több lesz.

Javaslat arra, hogyan gyakorold a hálát: Vezess hálanaplót.

Vegyél egy olyan füzetet, ami szívednek kedves és kezdd el minden nap esténként összegezni azon dolgokat, amikért hálás vagy, hogy aznap megtörténtek Veled. Ez egy olyan dolog, amit nagyon megéri beiktatni a napjaidba, mert a dolgok leírásával újra átélheted és ez jó érzéshez vezet, a jó érzés hálához, a hála pedig még több jó dologra az életedben.

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már hallgathatod is a ma esti sétád után, a folyamatosan bővülő, lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart