Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

A legnagyobb dolgok a csöndben születnek…

A minap megnéztem egy fantasztikus előadást egy színész előadásában. A téma az emberiség közös céljának hiányáról és a csendről szólt. Szeretem az olyan típusú előadásokat amik nagy katarzis élményt adnak. Akár azt, ha sírásig tudok nevetni, vagy sírásig tudok meghatódni. Mert az életben is sokszor pillanatok alatt kell újra alkotnunk önmagunkat, az életünket. Biztos, hogy Te is kerültél már ilyen helyzetbe. Ilyenkor jön az, hogy minden egyes nehezebb helyzetben igazából egyedül vagy. Egyedül vagy és csak saját magadra számíthatsz. Persze, nyilván ott vannak melletted a barátaid, családtagjaid, de a döntést akkor is Te hozod meg.

“... de a döntést akkor is Te hozod meg.”

Ha azonban egy picit eltávolodsz a nehezebb helyzetektől és kívülről nézel rá nagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy igazából mindannyian hasonló kihívásokkal nézünk szembe. Olyan könnyen mondjuk: “Neki könnyű!” vagy hogy “Milyen szerencsés!” de igazából az egész tortaszeletből csak egy negyedet látunk, azt amikor már valaki sikeres és már tapsolnak Neki. Azonban azt, amikor otthon a szobájában ülve zokog, mert negyedjére fut neki egy felvételinek és sokadjára kapott nemet azt valahogy már nem illesztjük hozzá a sikeréhez. Pedig, ha belebújhatnánk valaki bőrébe, akkor nem csak a sikeres részét kapnánk, hanem az egész “batyut”. Úgy is akarnád?

Mindenkinek egyedi és saját útja van, ezért habár hasonló kihívásokkal nézünk szembe mégis minden ember élete megismételhetetlen és különleges. Hogyan találj rá a valódi önmagadra? Amiért leszülettél erre a Földre?

Először teremtsd meg a csendet magad körül. Lehet, hogy elsőre ijesztő lesz, de utólag biztos, hogy azt fogod gondolni, hogy minden nehezebb percért megérte. Az sem biztos, hogy nehéz lesz, de ha ki sem próbálod sohasem tudod meg…

A mi 3 tippünk, hogy megtaláld a saját csended: Meditálj naponta 20 percet, lehetőleg reggeli órákban, hogy frissen és tiszta elmével induljon a napod. Számos kutatás bizonyította már, hogy azok az emberek, akik naponta 20 percet szentelnek meditációnak sokkal nyugodtabbak és könnyebben hoznak döntéseket is. Ha van rá módod jógázz. Nem muszáj elmenned ehhez edzőterembe, otthon is megteremtheted a körülményeket egy jóleső jógához. Már azzal is nagy eredményeket érsz el, ha naponta fél órát jógázol, mert az elmédet teljesen kikapcsolja és lenyugtatja, tehát ezzel is el tudsz csendesülni. A harmadik tippünk: olvass! Az olvasás kiszakít a Téged körülvevő zajból és rohanásból és segít kreatívan tartani az elmédet, ugyanis a képzeletedet arra ösztönzi, hogy folyamatosan elképzelje képekben azt a világot, amit a könyv jelenít meg előtte. Egy jó könyv, ami szívednek kedves olyan, hogy le sem tudod tenni annyira beleéled magad a történetbe. Ilyenkor pedig minden kihívást az életedben egy picit parkolópályára tehetsz.

Végül pedig ha van 15 perced, akár egy kellemes forró fürdő közben, akár vezetés közben akkor azt javasoljuk hallgasd meg Vecsei H. Miklós előadását, amit most ide be is rakunk Neked:

Olykor le fogsz döbbenni, olykor legördülhet egy könnycsepp, máskor pedig jókat fogsz nevetni… A lényeg, hogy óriási felismerésekre tehetsz szert és talán MOST lesz itt az ideje annak, hogy szentelsz időt a SAJÁT CSENDEDRE, mert be fogod látni, hogy ez miért is fontos…

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már hallgathatod is a ma esti sétád után, a folyamatosan bővülő, lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart