Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

Fókuszváltás?

Mire koncentrálunk a nap 24 órájában? Sokszor hallottam már, hogy amire a legtöbbet gondolsz azt be is vonzod magad köré. Én azonban ezt egy picit átalakítanám. Véleményem szerint azt vonzod magadhoz és azon embereket, amilyen Te vagy. Így tehát nem elég arra fókuszálnod, amit szeretnél bevonzani, hanem olyanná is kell válnod. Késznek kell lenned a dolgok befogadására. Ehhez hívom segítségül én is a fókuszváltást és minden egyes helyzetből igyekszem kihozni a tőlem telhetőt és a nap 24 órájában pozitív gondolatokkal telerakni a fejemet.

Beállsz, vagy kitűnsz?

Ha mered vállalni önmagadat és azt, aki vagy, akkor azon az úton fogsz járni, ami Neked lett kijelölve. Az az igazság, hogy ebben a zajjal teli világban sokszor elfelejtjük azt, hogy igazából mi mit akarunk. Pörgetjük a Facebookot és az Instagramot és azt figyeljük, hogy mások hogyan élnek, miközben mi elfelejtkezünk arról, hogy az nem a Mi valóságunk és sajnos, de ezt mára már én is megtanultam, hogy az Övék sem. Ha mersz kitűnni a sorból és aszerint élni, ahogy a Te a szíved diktál, akkor mindegy, hogy kívül mi történik, Te az utadon vagy és hiszel abban, hogy bármi, ami jön abból tanulni fogsz. Számunkra az egyik menedék, ahol úgy érezzük mindig megnyugvásra találunk az az olvasással töltött idő.

Van egy kedvenc videóm ezzel kapcsolatban, ahol Fehér Tibor színművész mesél az olvasás fontosságáról és arról, hogy hiába halad a világ nem jó irányba attól Te még élhetsz másképp és mutathatsz példát például azzal, hogy olvasol és engeded, hogy rátalálj az igazi önmagadra, arra, hogy Te mit szeretnél az élettől.

NINCS IDŐD VAGY NEM AKAROD, HOGY LEGYEN?

Szokták mondani, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Az az igazság, ijesztő vagy sem, de ez igaz. Minden egyes pillanatban döntéseket hozol. Felkelsz, bemész dolgozni a munkahelyedre, előtte beugrasz a kedvenc kávézódba egy friss kávéért stb. Ezek mind-mind apró döntések, amelyek meghatározzák a napjaidat. Ebben a rohanó világban egyre inkább teret kapnak az interneten fellelhető rövid videók, előadások anyagai, ezért úgy döntöttünk mi is szeretnénk adni valami olyat, ami érték, nem kerül sok időbe, de mégis élvezhető. Az egyik ilyen új vonal az életünkben azok a könyv feldolgozások, amin belül számos olyan könyvet megtalálsz, amiből erőt meríthetsz. Mi most Dr. Wayne Dyer Beteljesült kívánságok című könyvét ajánljuk, ahol egy kicsit megtanulhatod azt, hogy hogyan élj úgy, ahogyan szeretnél és ne úgy, ahogy a külvilág elvárja Tőled.

Van egy kedvenc idézetem, amit egyszer az egyik kedves barátomtól hallottam, aki megtanított hinni önmagamban. „Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket nagy szeretettel.” …” CSAK KICSIKET NAGY SZERETETTEL!”

Volt már úgy, hogy azért nem tetted meg az első lépést, mert féltél attól, hogy túl pici és nem érne semmit? Biztosan, mert velünk is volt ilyen. Aztán idővel rájöttünk arra, hogy mindegy mekkora lépést teszünk meg a vágyott cél felé egy a fontos: induljunk el. A fenti kedvenc idézet pedig pont a lényeget írja le. Nem az számít ki mit gondol, vagy másokhoz képest hol tartasz, csakis Te számítasz. Az számít, hogy Te a saját utadon hol tartasz Önmagadhoz képest.

Ezért arra bátorítunk Téged, hogy merj nagyot álmodni és tarts velünk az elkövetkezendő 5+2 napban és segítünk a negatív gondolatokat eltörölni, a pozitív gondolatok behozni és hiszünk abban is, hogy ha elcsendesedsz és ha kizárod a külvilág zaját végre megismerheted azt a valakit, akire már olyan nagyon régen vártál: ÖNMAGADAT.

Hallgasd meg: Ne várd meg míg elvonul a vihar, tanulj meg táncolni az esőben fantasztikus önfejlesztő könyv összefoglalónkat, kiegészítve saját gondolatainkkal, és építsd be a számodra tetsző, könnyű, és hatásos technikákat a boldogságod érdekében.

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már hallgathatod is a ma esti sétád után, a folyamatosan bővülő, lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart