Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

HÁLÁS VAGYOK A TESTEMÉRT

Gondolkodtál már valaha is azon, hogy egész életeden át, amíg itt vagy ezen a bolygón, milyen nagy munkát végez a tested?

A szívünk például az első pillanattól kezdve megállás nélkül dobod, míg el nem hagyjuk a Földet. Percenként átlagosan 5 liter vért juttat el a szervezetünk különböző pontjaihoz. Belegondoltál már, hogy ez mennyi munka, amit a testet érted tesz?!

Azt olvastuk, hogy egy átlagos Földi emberélet alatt hozzávetőleg 2,5 milliárdszor dobban a szívünk anélkül, hogy ezt tudatosan, vagy akaratlagosan irányítanánk. A szívünk nélkül élni nehéz lenne, ezért is érdemes nagyobb figyelmet szentelnünk neki, és hálásnak lenni a működéséért.

Van egy gyakorlat, ami nagyon erőteljes, és kiemelten hatásos, ha jót akarunk az életünkbe vonzani, belevarázsolni a boldogságot.

Elcsépelt lehet, de ha jobban belegondolunk, akkor nagy igazság, hogy már önmagában az boldogságot rejt, hogy látsz, hallasz, beszélsz, jársz, alszol, fekszel, eszel...

Sokaknak, ezek egy része nem adatott meg, de mégis az ő életük is rejt boldogságot! Ugye a Tied is rejt?

Képzeld el, hogy a mai napon, amiért hálás vagy a tested kapcsán, az a Tied maradhat, és tovább működik egészségesen. Ez csak egy játék, hogy érezd a fontosságát, hogy mennyire értékes számodra.

Egyből sokkal értékesebbé válik minden, ha már nem természetes, hogy van.

Eljött az ideje, hogy MOST adj a saját testednek elismerést, vedd észre, amit eddig annyira természetesnek gondoltál, és értékeld. Egy virág is kivirul, amikor figyelmet, gondoskodást, és szeretet kap, és persze vizet.

Virulj ki a testeddel együtt!

Ha szeretnéd gyújts egy gyertyát, kapcsolj be egy kellemes zenét, és állj/ülj a tükör elé. Ha meg tudod tenni, mondd ki hangosan, de magadban mindenképp az alábbi gondolatokat. Második körben már úgy, hogy mellé teszel egy kellemes élményt az életedből, amit az adott testrészednek köszönhetsz.

"Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz, nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd, ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek, akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen, hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni..." (Seneca)

Sokáig nem tudtam magam nőként elfogadni. Az volt a technikám, hogy eldöntöttem, megtalálom magamban, és a testemen azokat a részeket, amik szerethetőek. Valójában minden kis sejtünknek is, hisz azoknak is hála, hogy élünk, de ehhez nekem idő kellett. Így hát, minden nap odagurultam a tükör elé, és az volt a feladatom, hogy találjak aznap egy újabb részt magamon, amit szerethetek. A hajam, és a szeplőim voltak az elsők. Aztán a mosolyom… és szépen lassan még a hurkás hasamért is hálás tudtam lenni.

Azért valósítottuk meg a Lelkierő Klubot, hogy segítsünk sokaknak elérni a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot, mert erre mindenkinek szüksége van, és meg is érdemli. A Lelkierő Klubban több órányi lelkierő-növelő tartalom között találsz egy történetet is a Lélekkód hangoskönyvben, ami azt erősíti, hogy mennyire pontosan tökéletes testbe születtél, még akkor is, ha most éppen még nem úgy érzed.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×

Cart