Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

ELMÚLIK

Az elmúlás egy fűszer az életben. A ténnyel, hogy egyszer minden véget ér, sokkal értékesebbek a kellemes dolgok az életben. Mi azt tapasztaltuk, hogy a természetesség, a “lesz majd holnap is” számtalan csodától, és minőségi élménytől foszthat meg, ha hagyjuk.

Az életben egyszer minden elmúlik. Azok a bizonyos pillanatok is. A kérdés, hogy amikor ott vannak, észrevesszük-e őket, átéljük-e, vagy hagyjuk elillanni a lehetőséget?

Gondolj csak bele… Másképp ölelnéd meg a nagymamád, ha tudnád, hogy lehet utoljára teszed? IGEN!

Semmi garancia a holnapra, a következő pillanatra, ezért úgy érdemes élni, hogy igazán benne vagyunk a jelenben, a MOST-ban. Nem csak felszínesen, IGAZÁN!

Az elmúlásnak van egy segítő oldala is még.

Imádjuk ezt a rövid történetet:

"Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs, pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: elmúlik..."

Ugyan sem a Lelkierő Klub, sem pedig a blog nem szűnik most meg, de valami végéhez értünk. Valami elmúlt.

A 21 Nap a Boldogságért ingyenes email tréning véget ért.

Útravalónak szeretnénk összefoglalni 21 dolgot, hogy mit tartunk kiemelten fontosnak a boldog életért:

1. KAPCSOLD KI!

Kapcsold ki a híreket, és kapcsolódj a saját életedhez, amire van hatásod.

2. MEGERŐSÍTÉSEK

Fontos tud lenni mások visszacsatolása, de sokkal fontosabb dolog az életben saját magunk egészséges elismerése.

3. HÁLA-SÓ

Az agy egyszerre csak egy dologra tud igazán figyelni. Ezért is teszi a hála lehetetlenné a boldogtalanságot, és támogatja az örömöd.

4. LEGFONTOSABB EMBEREK

A saját életedben fontosnak kell lenned magadnak, ne hagyd ki magad a listáról.

5. AZ IGAZI MIÉRT?!

Ha megvan az igazi miért, mindig van lelkierőd, és akkor is megmarad a lelkesedésed, ha nem megy minden annyira könnyen.

6. TENNI VAGY NEM TENNI

Mindenkinek vannak “bárcsakjai”, és még nagyon sokaknak van is lehetősége, hogy elkerülje, hogy azt érezze: Bárcsak megtettem volna…

7. VALÓSÁGOD ALAPJA

Neked kell tudnod, nagyon részletesen, hogy mit szeretnél átélni, kapni, elérni az életben, mert csak így tudja teljesíteni a Univerzum.

8. MIT TANULHATOK EBBŐL?

A sikeres, és boldog emberek MINDIG vállalják a felelősséget az életükben, tudják, hogy ők irányítják a hozzáállásukat, ami megváltoztathat mindent.

9. BOLDOGSÁG BEFŐTT

Mi imádunk olykor nassolni. Egy kis csokit, gyümölcsöt, rágcsát. Úgy képzeljük, hogy a léleknek is jól tud esni, ha fürödhet az élményekben, vagy az összegyűjtött emlékekben.

10. ANNYIRA ÜGYES VAGY

Csak olyat adjunk, tegyünk, mondjunk másoknak, amit mi is szívesen fogadnánk.

11. ADJ JÓL ÉS JÓT

Ha másnak adsz, azzal magadnak is segítesz, mert az élet kamatostul adja vissza.

12. MIT SZÓLNAK HOZZÁ MAJD…

Több dolog van az életben, ami “ellophatja, eltaposhatja” az életünk csodáit, ha hagyjuk. Ilyen az, hogy mit szólnak majd hozzá a szomszédok?!

13. KIENGEDNI A GŐZT

A fájdalom, düh, elkeseredés, egy természetes érzés, néha jön, és megy. Elfojtani butaság, bent tartani vétek, kiengedni felszabadulás!

14. A LÉGZÉS EREJE

Meg tudjuk húzni a saját harangunkat, jelezve, hogy tudatosan ki kell lépnünk a stressz állapotából. Már a légzésünk tempójának megváltoztatásával, és mélységével, hatalmas eredményeket érhetünk el másodpercek alatt.

15. A PILLANAT ÉRTÉKE

Nincs majd, MOST van!

16. HOGYAN OLDJAM MEG?

Lehet, hogy “biztonságosnak” tűnik toporogni a probléma felett, de nagyobb eséllyel oldódik meg, ha elindulunk egy irányba, és legfeljebb útközben tapasztalunk, látunk csodákat. Érkeznek megértések, és még útirányt is lehet változtatni bármikor.

17. HÁLÁS VAGYOK A TESTEMÉRT

Egyből sokkal értékesebbé válik minden, ha már nem természetes, hogy van.

18. SAVANYÚ A CITROM?

Az életben sok-sok minden nézőpont kérdése ) : )

19. CSÖPÖGŐ CSAP EREJE

Gondold csak el, hogy egy lassan csöpögő csap is meg tud tölteni egy nagy lábast, feltéve, ha alatta van. Te is meg tudsz valósítani mások által gondolt “nagy falatokat”, ha elkezded, és részekre bontod.

20. ÚGY ÉRZED SZERETVE VAGY?

Szeretetet adni, és kapni az egyik legszebb dolog a világon. Nem mindegy azonban hogy hogyan szeretünk. Szeretnyelvek fontossága!

21. ELMÚLIK

Egyszer minden elmúlik, de MOST még itt vagyunk, és tenni tudunk magunkért, másokért.

Fantasztikus vagy, hogy tettél 21 napon keresztül a boldogságodért. Le a kalappal, ha most kezded, mert az első lépések talán a legnehezebbek, utána már visz a lábad, ha nem állsz meg. Mennyi csodás helyre!

Szeretnénk, megköszönni, hogy olyan Lélek vagy, akinek fontos a boldogság. Általad a világ sokkal értékesebb! Köszönjük, hogy felelősséget vállalsz magadért, és fejleszted önmagad!

Szeretnénk személyesen felhívni (Mosolyka és Sankó), és üdvözölni a Lelkierő Klubban, ahol egy különlegesen támogató közösséggel találkozol, akikket együtt folytatjuk az utunkat a maximális lelkierőnk, és boldogságunk érdekében.

Bízunk benne, hogy úgy érzed, szívesen megmerítkezel egy nagy adag boldogság fürdőben, és csatlakozol a Lelkierő Klubhoz még ma, hogy felhívhassunk személyesen is, és megtalálhasd a több órányi tartalomból, ami számodra segíti, hogy a lelkierőd a maximumon legyen, és igazán boldog életet élj ITT ÉS MOST!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×

Cart