Történetek a boldog élethez Mosolykával és Sankóval

CSÖPÖGŐ CSAP EREJE

Pontosan tudjuk, hogy milyen súlyos érzést tud adni egy cél, egy álom megvalósítása, ha úgy tekintünk rájuk…

Senkivel sem szeretnénk elhitetni, hogy mindent annyira könnyű elérni, ha csak gondolunk rá, és ülünk egy szobában csokit majszolva. A tettek is szükségesek hozzá, és általában nem is kevés.

Sikeres, és boldog emberek kitartanak az igazi álmaik mellett, és tesznek is érte napi szinten, ezért sikeresek.

Közben az is hozzátartozik, hogy nagyon sokan tudnak irigykedni másokra, de a sikerhez vezető munkát, tetteket már senki sem kérné.

Hallottad már, hogy ez neked túl nagy falat?

Nekünk mondták többször. Pedig a nagy falatokat fel lehet, és érdemes is vágni, aprózni, és máris elfogyasztható, megvalósítható.

Gondold csak el, hogy egy lassan csöpögő csap is meg tud tölteni egy nagy lábast, feltéve, ha alatta van.

Te is meg tudsz valósítani mások által gondolt “nagy falatokat”, ha elkezded, és részekre bontod.

A lépcsőn is lépcsőfokonként tudsz feljutni.

Pszichológia kutatásokból számtalan bizonyíték áll rendelkezésünkre, hogy a célkitűzés, és a megvalósításukért való cselekedetek hozzásegítenek a boldogságérzethez. A tartós boldogság “titka” egy magasztos életcél elérése.

Valamint még szeretnénk néhány fontos “lépcsőfokra” felhívni a figyelmed a sikeres megvalósításhoz:

Mi imádjuk Bagdi Bella dalát, egy boldogsággal teli naphoz javasoljuk hallgatni, és ha van lehetőséged bátran énekelni. Felejtsd el a nincs szép hangod gondolatát, énekelj élvezetből a zuhany alatt, a kocsiban, öltözés közben.

Megkönnyeztük. Remegtem. Valahol fájt nagyon, de ma megint egy gigamega szuper eredmény született!!! 5 PERC ÁLLÁS, azaz 300 másodperc, ami leírhatatlan öröm számomra, számunkra! Örömömben körbefutnám a Balatont is! 😍😁 Wim Hof légzés közben jött egy kép, ahogy Bagdi Bella - Imádok élni dalát énekelem állás közben. A legutóbbi sikeres 2:17 másodperces eredmény után ma 3 perc volt a cél, amit reggel papírra is vettem, de "sajnos" a zene az 4:49 másodperc hosszú, amit csukott szemmel, ráhangolódva mondhatni végigénekeltem. Majd még 11 másodpercig tartottam magam állva. Köszönöm azt az erőt, amit Tőletek is kapok Kriszta, Sankó, Turó! Imádat és hála! ❤️🙏😍 Folytatjuk, mert a cél az még mindig ott lebeg a szemünk előtt 💃💪

Szuper csapat + Látni fejben+ Tudni a célt + Tenni érte + Kitartás + Hála a "kis" és nagy eredményekért is = Megvalósulás 🙏

Nézd meg a Mosolyka - Majd helyett MOST filmben, hogy neked mi adhat erőt, hogy megvalósítsd az álmaid, és maximális legyen a lelkierőd, boldogságod az életben.

A teljes film, - ami sokak szerint a legjobb magyar film lett - , ami hatással van pozitívan a boldogságra, kizárólag Lelkierő Klubtagoknak érhető el.

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már nézheted is, a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejével, és lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×

Cart