AZT TANULTAM

leckékből, hogy...

Mutatom a videóban:

Biztos vagyok benne, hogy jól jön:

Imádom amit, és ahogy csináltok, lifelong hálám, hogy tanulhatok Tőletek!

Yanik Silver, és OptiMonk után szabadon: Nektek listátok van, én meg baromira bírok dolgozni, és olyat szeretnék adni, ami rendkívüli hatással van az emberek életére.

Mindent összeraktam, meghallgattok?

Kifogyhatatlan

lelkierő a

követőiteknek,

ügyfeleiteknek!

RÖVIDEN:

Jöjjenek a részletek (Nyisd le kérlek:)

Hat hónap alatt több, mint 9 ezren jelentkeztek a 21 Nap a Boldogságért kurzusra, ami olyan “kis” témákkal foglalkozik napi 10-15 percben, ami kimagaslóan pozitív hatással van a lelkierővel teli (vágyott) életre.

Az ütős marketing a céget repíti magaslatokba, míg a vállalkozót a lelkierő.

A kurzus végén kapnak 3 alkalommal ütős érvet, hogy legalább 1 hónapra becsatlakozzanak a Gotomarketing falkába. Menetrend, avagy “Túraterv” , és mérések részénél ezt is megtaláljátok. 

A falka tagjainak egy külön landig page oldalt készítettem, ahol a kurzus végén elérhetővé válik számukra a teljes kivitelezése annak a giga sikeres értéket adó csalimnak, ami biztosít listabővítést, termékértékesítést, imádni való tartalmakat, és új előfizetőket a Lelkierő Klubnak. Mindezt a belefektetett energia után mondhatni automatikusan. A módszer ráhúzható a legtöbb iparágra kreativitással. 

Nálam nagyon működik a rendszer, és örömmel adom át a sablonokat szabad használatra minden eddigi tapasztalatommal együtt.

Robotolás nélkül profit titkai számotokra ITT már látható is. Robotolás nélkül profit titkai

Miután megnéztem Kriszta Keresztmarketing / X-marketing! leckéjét rögtön bele is vágtam kamatoztatni, hogy megtanultam weboldalt készíteni, és a Canva-nak hála a kretívokat is másnapra elkészítettem. 

Eldöntöttem, hogy *addig nem állok fel(LOL), míg el nem készítettem mindent, és úgy kérek belépést a listátokhoz, ahogy az Optimonk, hogy úgy érezzétek erre csak IGEN-t érdemes mondani. 

ITT találjátok

( Of course, ha para a “Túraterv, és még a “kaja” sem oké, bátran mondjatok nemet!) 

Az eddigi 6 hónap alatt a képzéssel kapcsolatos bevált kommunikációját kiegészítettem az együttműködésünkkel, az összes e-mailt ITT megtaláltok további poszt javaslatokat, és kreatívokat platformra optimalizálva ITT találtok. Természetesen szerkesszetek bele bátran, ha úgy érzitek. 

Szeptemberben mikor elindult a 21 napos díjmentes képzés, akkor 3 héten át naponta posztoltam érdekességeket az életemből, így organikusan 6 ezer jelentkező érkezett, és további 300.000 Ft bevételt generált. A jelentkezés után azonnali 990 Ft-os ajánlatot kérte a jelentkezők egy része. 

Teszt kapcsán leváltottam az azonnali ajánlatot 4.990 Ft + szállítási költségre (Két könyvem + 58 perces online előadásom), amit arányaiban azonos mennyiségben ( HŰHA TAPASZTALAT ) vásároltak meg, amiből elkezdtem hirdetni a Facebook-on.  

A január hónapot példaként hozva: 

Újabb 2.287 jelentkezőm érkezett 487.673 Ft Facebook költéssel, ami a listabővítésen túl az azonnali ajánlatnak köszönhetően 1.677.820 Ft bruttó megrendelést csinált szállítási költséggel együtt, amiből a költségek levonása után 434.634 profit maradt. Amit megkoronázott az, hogy a felépített rendszer automatikusan viszi végig a jelentkezőket a 21 napon, amivel tartalmilag kimagaslóan elégedettek, és a végén az előfizetéses Lelkierő Klub felé tereli az embereket, ahol többek között megtalálják a Mosolyka – Majd helyett MOST filmet, és további 20 órányi lelkierő-növelő tartalmat, havi bövüléssel, akik többsége nem is csak egy hónapra csatlakozik. 

A folyamat a Lelkierő Klubba további 41 előfizetőt hozott egy hónap alatt, akiket személyesen hívok fel és köszöntök, amit imádnak. Ezzel további 131.000 Ft bevételt eredményezett az értékes kurzus, amihez díjtalanul jutottak hozzá. 

Számunkra meg izzadó alvás nélküli estéket eredményezett, mert tudtuk, hogy miből fizetjük ki a követkő havi lakáshitelünket, és fizikális segítőmet. Úgy, hogy az automatikának köszönhetően több időm, és energiám maradt a tornákra, fejlődésre, és az élet megélésére. 

… hogy az együttműködésünkbe beleteszem szívem-lelkem, ahogy életem során mindenbe, és hajlandó vagyok belefektetni minden tudásom, és energiám többségét, hogy követőiteknek a 21 napos kurzus (napi 10-15 perc) által értékes felismeréseket adjak, elgondolkoztató nézőpontokat, és lelkierő tuningot. Ezzel támogatva, hogy a nálatok tanult leckéket, stratégiákat meg is tudják valósítani, miközben a vállalkozói lét mellett a magánéletük is felemelkedik még inkább.

Igérem, hogy utánam nem lesz szűkség fél éves “romeltakarításra”, sokkal inkább érkeznek majd még hálásabb ügyfelek, hogy nem csak a cégük, de az életük is szárnyal felfelé.  

Ígérem, hogy minden általam kiküldött publikált tartalomért vállalom a felelősséget. 

Továbbá számomra nagy büszkeség lenne, ha együttműködhetek veletek, amit a legnagyobb örömmel, és hálával kiabálnék bele az éterbe, megjelenítve felületeimen Titeket előre megírt, és általatok jóváhagyott tartalmakkal. 

ITT ezeket is megtaláljátok

Amennyiben sikerült a vágyam, hogy úgy érzitek erre csak IGEN-t érdemes mondani, akkor megvárom a jóváhagyásotokat posztjaimra, e-mailjeimre, és a felületeimen boldogság táncot járok a hírrel.

File-t készítettem belőletek, de arra nem találtam még infókat, hogy ilyenkor szeretitek-e az együttműködést szerződésbe foglalni. Ha igen, már készíti is  a tervezetet az ügyvédem.  Vagy van már ilyen sablonotok?

Számotokra teljes mértékben szabad kéz van, hogy mit, és hogyan osztotok meg a javaslataimból, és az időzítésben is alkalmazkodom. Bár bízom benne, hogy a filmünk címe Titeket is megihlet, és majd helyett MOST(anában: )  kivitelezzük. 

Az általam kínált kurzusra való jelentkezés után SalesAutopilot-ban találjátok, de ITT össze is van szedve, hogy pontosan mit, mikor, milyen időzítéssel, szegmentálással kapnak meg a jelentkezők, amihez így tudtok belépni: 

Felhasználónév:

Ilovegotomarketing

Jelszó: 

10%KedvezményCiki12345

Belépés ITT 

Telefonon, e-mailben elérhető vagyok én is a jelentkezőknek, és ügyfélszolgálatos kolléganőm is, így a folyamatot kiemelkedő háttértámogatással valósítjuk meg a kurzust. 

Számotokra pedig az előre egyeztetett kiküldések időpontjától számítva 7 napig 14 óráig megküldöm az eredményeket, aztán hetente prezentálok, míg van újabb jelentkező. 

Létrehoztam két külön listát az együttműködésünkre a SalesAutopilot-ban, hogy teljesen tisztán, és pontosan látható legyen, hogy hányan jelentkeztek általatok. (Külön extrát kapnak a gotomarketing tagok, ezért a második lista, plusz tartalommal) 

Ehhez a két projektmappához/ listához jogosultságot adtam, hogy bármikor megtekinthető legyen számotokra, amihez a következő a hozzáférésetek: 

Felhasználónév:

Ilovegotomarketing

Jelszó: 

10%KedvezményCiki12345

Belépés ITT 

A következő Ellenállhatatlan ajánlat, és tiszta lélek elszámolás javaslatom alapján (vagy megegyezésünk szerint) heti kifizetéssel kívánom átutalni az együttműködésünk anyagi részét számla ellenében. 

Terveim szerint ekkorra már érkeznek számotokra, és hozzám is pozitív visszajelzések az együttműködésünket illetően. 

Ti pedig az elejétől a végéig, és azon is túl úgy érzitek, hogy együttműködésünkre az IGEN emberileg, lelkileg, és még üzletileg is jó deal, mert egy klassz cuccot kaptak a követőitek, ügyfeleitek. 

Sőt! Talán idővel Yanik Silver, és OptiMonk után ez az együttműködés is egy emlékezetes példa lesz a Marketing Riportban, vagy a Gotomarketing egyik leckéjében.

 *Jah, és végre felállhatok, mert kész lettem 🙂  

Sosem szerettem nyavajogni, azt tanultam már gyerekként is, hogy a megoldásra fókuszáljak, úgy hogy az jó nekem, és még másnak lehetőleg. 

“Lecsengett” az új könyvem első hulláma, a választási hirdetések megsokszorozták nekünk is a hirdetési költségeinket, amivel úgy érzem “most” április elejéig nem tudok versenyezni, így úgy döntöttem éjjel nappal Gotomarketing leckéket nézek, és megtalálom, megcsinálom, hogy addig is fedezni tudjuk a fix kiadásainkat. 2 hónap mínusz kiadással indulunk, de hiszem – és teszek is érte -, hogy én/mi leszünk a következők ebben: 

“Többezer vállalkozást tettünk híressé és gazdaggá a marketing erejével, 2001 óta.”

Pontosan értem, és jogosnak is tartom, hogy illik nagyon-nagyon magas jutalékot adni, aki támogat teljes vállszélességgel, viszont most nem a Lamborghini a cél, hanem a fix kiadásaink fedezete az életünkhöz, úgy hogy közben jót adunk másoknak is. 

Ezért a lehetőségeimmel a realitások földjén maradva, igyekeztem egy olyan ajánlattal előállni, ami korrekt, és ellenállhatatlan is 🙂 

Két kiindulást látok: 

 1. Pont ahogy a Facebook hirdetések esetén, minden jelentkező (feliratkozó az ingyenes kurzusomra) után 150 Ft bruttó összeget kifizetek. Várható kifizetett összeg: 2.500 jelentkezőnél már: 375.000 Ft / 3.333 jelentkezőnél 500.000 Ft
 2. vagy minden azonnali ajánlat bruttó megvásárlásból – egymás mellé téve kétszer ahány évre befagyasztottátok a Gotomarketing árakat 🙂 – 33%  jutalék 4.990 Ft esetében 1.646 Ft. Várható kifizetett összeg: Januári statisztikából kiindulva 1.677.820 Ft bruttó bevételének a 33%-a 553.680 FT, de ez sokkal több is lehet 🙂 

Továbbá az 1-es vagy 2-es alaphoz pluszban az alábbiak:

 1. A mi együttműködésünk után 60 nappal később felhasználhatjátok bármihez bónuszként, kiegészítésként azt az 58 perces felvett előadásomat ( ITT meg is találjátok az egészet), ami korábban cégeknek 250.000 – 450.000 Ft között volt elérhető személyesen. Magánszemélyeknek 5.990 Ft értéket határoztam meg. (Azért 60 nappal későbbi felhasználásra, mert benne van az azonnali csomagajánlatban, és ne üsse ki.)  – Értéke: 350.000 Ft
 2. A Te döntesz nagysikerű könyvem 2022 végére tervezett folytatásában – Én döntök –  egy teljes oldalt számotokra  biztosítok bármi olyannak, amivel tudok rezonálni, és számotokra érték, ha eljut az olvasóimhoz. Értéke: 400.000 Ft (Tervezett első nyomás 5.000 db, a Te döntesz-ből még 2X ennyi kellett, bízom ebben most is.) 
 3. Ha a jövőben engedik a lehetőséget, és biztonságos, akkor egy általatok választott rendezvényeteken számíthattok rám (online hozzávetőleg bármikor) akár előadóként, – vagy csak mosolygós arcként – , de kérlek ne a Mount Everest tetején tartott programotokra… mert bár nagyot szólna, mászni még megtanulok, de fázós vagyok (LOL). – Múlthéten 450.000 Ft-ért tartottam vezetőképzést egy cégnek. 
 4. 30 db (akár névre szóló is) dedikált Lelkierő könyvem, amivel bárkit meglephettek, vagy bónuszként is adható együttműködésünk után 60 nappal.  Értéke: 149.700 Ft
 5. Továbbá bármikor bármelyik könyvemből, beszerzési áron kaptok, ha bónuszként adnátok, és minden egyes darabot lededikálok névre szólóan, mert gyúrni nem csak január első hetében szeretek.  (LOL) Értéke: Felbecsülhetetlen 🙂 
 6. Az együttműködésünk megjelenésein kívül további 5 story-t, 2 posztot, és 3 hírlevél kiküldést szentelek felületeimen számotokra a Gotomarketing, vagy számomra/olvasóim számára releváns tartalommal. Természetesen előre egyeztetve tartalmilag és kreatív ügyileg. Értéke: 450.000 Ft 
 7. 1 db videós visszajelzés tőlem, hogy mit kapok a Gotomarketing leckéktől, amit bárhol felhasználhattok, ha szeretnétek. Értéke: 150.000 Ft
 8. Minden olyan Gotomarketing lecke, mesterkurzus meghallgatása utána, amit átültetek saját vállalkozásomba / márkámba visszajelzést adok, tanulmány formájában, amiből bármi felhasználható a felületeiteken. Értéke: Felbecsülhetetlen főleg, ha jó sok leckét ültetek át a gyakorlatba, ami várható is. 🙂 
 9. Le a kalappal a maratoni  Gotomarketing 40 kérdezz-felelek kapcsán (is) nektek! Ha legközelebb ilyen terjedelmű lenne, és megéheztek, ahhoz előre egy nagy kosár Mosolyka Flow finomságokkal szeretnék kedveskedni kiszállítással. Értéke: 25.000 Ft
 10. Lifelong VIP hozzáférés számotokra a Lelkierő Klub folyamatosan bővülő lelkierő-növelő tartalmához. Értéke: Mivel legalább még 80 boldog évetek van ebben az életben, így az 12 X 4.990 X 80 = 4.790.400 Ft

+ Bónusz: Ha jön egy spontán ötlete Gábornak megint, és imádott Bertitek épp nem elérhető, állok rendelkezésetekre grafika, és landing oldal terén is éjjel-nappal: +36 30 267 02 07  Értéke: 20.000 – 350.000 Ft 

+  Bónusz 2: A zseniális fogpiszkáló adagoló, és szotyipucoló javaslat után szabadon, EXPRESSZ 48 órás válasz esetén, ajándék:

1 db Tekerős ujj biztonságos sajtreszelő  és

1 db Acél szappan – Értékük: 2.990Ft és 2.530 Ft 

Összérték:  7,5 millió Ft felett

×
×

Cart