HÉTFŐ

#288

Ha elhiszed, ha igazán elhiszed, hogy képes vagy rá, akkor látod magad előtt, hogyan valósítod meg, és akkor meg is tudod csinálni!

KEDD

#289

Milyen finomságot ettél utoljára, ami nagyon ízlett? Vigyél valakinek olyat, vagy csinálj valakinek, akit nagyon szeretsz.

SZERDA

#290

Írd le ma látható helyre legalább 10-szer, még ha egyelőre nem is igaz mind: boldog vagyok, és egészséges. Harmóniában élek, szeretem önmagam, és elégedett vagyok az életemmel. Bőven van pénzem arra, ami szükséges számomra. Fantasztikus társam, és munkám van.

CSÜTÖRTÖK

#291

Ha azt szeretném, hogy változzon az életem, a körülöttem lévő világ, akkor ahhoz nekem kell tennem lépéseket, és nem mástól várni a csodát, ahogy ezt sokan teszik.

PÉNTEK

#292

Palacsinta, vagy muffin? Süss ma kedvedre valamelyiket, és vigyél belőle a szomszédnak is. Kezdj bele egy jó motiváló könyvbe, és olvasd is végig még ebben a hónapban. (Például Lélekkód, vagy Te döntesz című könyvem. A mosolyka.com oldalamon eldöntheted, melyik szólít meg.)

SZOMBAT

#293

Fejezd be a mondatot. Ma boldoggá tett…

VASÁRNAP

#294

Kövér, alacsony, kopasz, szegény, siket, szingli, munkanélküli, kerekesszékes, elvált… Címkék, melyeket az emberek többsége tölt meg élettel, „negatív” jelentéssel. De én úgy döntöttem, nem tartozom a többséghez. Működik!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart