HÉTFŐ

#50

Írj össze három dolgot, ami ma még örömet okozna. Legalább egyet valósíts meg belőle.

KEDD

#51

Ha azon veszed észre magad, hogy negatív gondolaton jár az eszed, harapj az ajkadba, úgy hogy fájjon. Majd gondolj számodra valami kedvesre. Egy idő után automatikusan pozitívan gondolkozol, hogy megkíméld magad a fájdalomtól.

SZERDA

#52

Hívd elő kedvenc képeidet, amelyek mostanában készültek, díszítsd vele környezeted, s bármikor elszomorodsz, meríts erőt az élményekből.

CSÜTÖRTÖK

#53

Boldoggá teszed magad, vagy másoktól várod el, hogy azzá tegyenek?

PÉNTEK

#54

Azt kaphatod meg az életben, amiről pontosan tudod, a legapróbb részletig, hogy azt szeretnéd. Írj össze mindent arról a bizonyos dologról. A felszínességet hagyd másnak, Te dolgozd ki részletesen.

SZOMBAT

#55

Annyi mindent halogatunk. Könnyíts magadon, s tegyél meg ma valamit közülük.

VASÁRNAP

#56

Meditálj klasszikusan. Fogj egy A4-es lapot, újságot, amire már nincs szükséged, és hasznosítsd arra, hogy kikapcsolódj. Vágd olyan vékony csíkokra össze, amennyire csak tudod.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart