HÉTFŐ

#36

Hagyj fel a rutinnal! Itt az ideje ma (is) újítani. Pl. új étel, más útvonal, vagy akár a szekrény aljából egy rég nem hordott ruhadarab felvétele.

KEDD

#37

Úgy élsz, hogy ha visszagondolsz később majd rá, akkor büszke leszel magadra? Mit tudnál még azért tenni, hogy Te büszke legyél magadra? Tedd meg.

SZERDA

#38

Mondj ma (is) mindig jobbat. Ismerős, mikor valaki egyik panasz után ontja magából a másikat, ami még nagyobb? Fordítsd meg. Nem dicsekvésre gondoltam, örömteli dolgokra. Pl. Képzeld kinyílt a virágom. Végre kifestettem a konyhám. Tornáztam hosszú idő után.

CSÜTÖRTÖK

#39

Lassulj le! Nézd meg a világot körülötted, fele olyan tempóval, mint a megszokás visz, s láss olyat, ami mellett eddig elmentél.

PÉNTEK

#40

Befűszerezem az élményeket azzal, hogy lehet hogy az adott az utolsó. Nem szomorkodom, inkább kiélvezem minden pillanatát. Igyekszem, hogy ne uralkodjon el rajtam a megszokás, az, hogy valamit természetesnek veszek. Mert a holnap az sosem biztos, a most viszont igen!

SZOMBAT

#41

Van mára számodra egy jó kis írásom, ami előcsalogathatja a benned rejlő erőt. Így keress rá az interneten: „Mi van a mosolyom mögött?”

VASÁRNAP

#42

Szentelj időt magadra ma (is). Ülj le egy csendes helyre, csukd be a szemed. Kezdj el a légzésedre figyelni. Az orrodon lélegezz, majd fokozatosan gyorsíts a tempón, addig míg bírod, s jól esik. Majd fejezd be a gyors légzést, és figyeld tested üzeneteit. Hol bizsereg? Érzel-e valahol meleget, hideget? Majd végezd el a légzés gyorsítást, s a figyelést még kétszer. Innentől kezdve ezt érdemes beleépítened a napjaidba, s figyelned tested, lelked pozitív változását.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart