HÉTFŐ

#344

A légzésszámolás egy nagyon jó módszer arra, hogy egy-egy kihívás, tárgyalás, randi, vagy vizsga előtt néhány perc alatt a legjobb formába hozzuk magunkat. Egyszerűnek tűnhet, de nem is annyira az. Csukd be a szemed, és figyeld a légzésed. Eljutsz úgy 61-ig, hogy nem gondolsz a következő pillanatra?

KEDD

#345

Annyiféleképpen lehet. Utálkozva, dühösen, szenvedve, görcsösen, panaszkodva, ítélkezve, vagy lelkesen, örömmel, könnyedén, mosollyal, elfogadóan, szívesen. Azt, hogy a szomszédod, főnököd vagy egy idegen hogy csinálja, nem tudod megváltoztatni csak úgy, de azt, hogy Te hogyan, azt igen, aminek viszont hatása van a szomszédra, főnöködre, vagy akár a szembejövő idegenre.

SZERDA

#346

Fejezd be a mondatot: Ma biztos, hogy megcsinálom…

CSÜTÖRTÖK

#347

Írd le, mit szeretsz a külsődön a legjobban? Például a szemed, a hajad, a bőröd, a körmöd, a szeplőid, a talpad, a hasad, vagy az ajkad.

PÉNTEK

#348

Ma tervezz be egy nyugodt fél órát a napodba. Töltsd olyannal, akit szeretsz. Olvass, rajzolj, írj, meditálj, sétálj.

SZOMBAT

#349

Körülöttünk „vihar” van. Szidnak fát, bokrot, hogy bőrig áznak. Közben észre sem veszik, hogy az esernyővel a kezükben kalimpálnak, mutogatnak. Csak ki kéne nyitni, de sokkal könnyebb valami okot találni a szenvedésre, mint tenni valamit a vihar ellen. Aki tényleg akarja, az szenvedjen, de én továbbra is tartom a fejem felett az ernyőt, még ha a szél ki is akarja tépni a kezeim közül. Vagy inkább táncolok az esőben.

VASÁRNAP

#350

Ittál ma elég folyadékot? Apró célkitűzés mára! Mennyit fogsz még ma meginni?

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart