HÉTFŐ

#29

Mi az, hogy nem sikerül?! Ilyen nincs! Csak van valami megoldás, ha igazán szeretnéd. Fuss neki annyiszor, míg egyszer csak sikerül.

KEDD

#30

Motivál, vagy demotivál a környezeted?

SZERDA

#31

Közeleg a Karácsony. Én jobban kedvelem a személyes, vagy hasznos, élményt adó ajándékokat. Ha úgy érzed neked csalt már mosolyt az arcodra e kis könyvecske, és szívesen lepnél meg vele valakiket. Akkor egy kis meglepi: Ha kettőt megrendelsz a mosolyka.com oldalról a 3. AJÁNDÉK! Amennyiben a megjegyzés mezőbe írod: „Élményt Karácsonyra 2+1

CSÜTÖRTÖK

#32

Sokkal többre vagy képes, mint elsőre gondolnád. Ha nem hiszed, járj utána! 🙂

PÉNTEK

#33

Fejest ugrottam az őrültségbe? Lehet, de úgy éreztem, mennem kell. Ha mindent elfogadtam volna, amire elvileg nem vagyok képes, akkor a négy fal között ülnék.

SZOMBAT

#34

Hiszed, vagy tudod?

VASÁRNAP

#35

Kérj kölcsön valakitől egy mobilt három üzenet erejéig, és írj három szerettednek egy-egy kedves, személyes üzenetet, amiben dicséred, elismered tetteit. Arra figyelj, hogy bár tudja biztosra, hogy neki szól, de azt ne, hogy kitől érkezhetett. Az egódnak jó, ha megtudja, de a lelkeknek név nélkül is simogatás.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart