HÉTFŐ

#337

Mi volt eddig a legcsodálatosabb a napban?

KEDD

#338

Azt hiszem nő még így nem örült a ráncainak, mint én. Büszke vagyok a ráncocskáimra, mert azok jelzik, hogy egyre jobban öregszem. Jelzik, hogy élek, s így álmokat válthatok valóra még.

SZERDA

#339

Lepd meg magad egy szál szép virággal, tedd látható helyre, s ha rápillantasz, gondolj olyan dolgokra, amit már megvalósítottál.

CSÜTÖRTÖK

#340

Az az igazi nagybetűs PROBLÉMA, ami akkor is probléma maradna, ha tudnád, holnap feldobod a pacskert.

PÉNTEK

#341

Beszélgettem egy vak sráccal, aki mesélte, hogy egy időben direkt vett fel felemás zoknikat, majd várta, hogy a családjában ki, és mikor mer neki ezért szólni. Általában félve tették, de miért is? Emberek! Mit finomkodunk? Ádám igen is örül, ha szólnak, hogy leette magát, vagy hogy az inge színe nem illik a nadrágjához. Neki mi vagyunk a szeme. Van ötleted, hogy Ádám, hogyan különbözteti meg a színes zoknikat, ha nem látja? (Válasz március 10-nél)

SZOMBAT

#342

Ma bárkivel találkozol, dicsérd meg. A ruháját, a haját, a kiegészítőjét, a mosolyát, az ötletét, bármit, csak adj neki egy „lelki simogatást”, s lásd, milyen jól esik neki.

VASÁRNAP

#343

Vegyél ma fel felemás zoknit, s amikor csak eszedbe jut a nap folyamán a „bibi”, gondolj valamire, amiért hálás vagy. Lehet az a levegő, a munkád, a társad, a hallásod, a családod, a tapintásod, az ételed, vagy bármi!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart