HÉTFŐ

#316

Ha Te nem szereted magad igazán, más miért szeressen téged?

KEDD

#317

Ha teheted, ma vegyél két finom (főzz egy adaggal több) ebédet, és az egyiket add oda egy rászorulónak, jó szívvel, jó étvágyat kívánva neki.

SZERDA

#318

Tudod mennyi munka van egy szép piros almával, érett naranccsal, mire elér Hozzád? Gondold csak végig hány ember kell hozzá, mennyi idő mire a magból, gyümölcs lesz. Ha szereted, egyél ma egy almát, vagy narancsot, s közben értékeld egy kicsit jobban, mint eddig.

CSÜTÖRTÖK

#319

Jusson eszedbe az alábbi gondolat, ha kinyitod a pénztárcád: Tudom, hogy a pénz könnyen jön az életembe, mindent meg tudok venni, amire csak szükségem van, vagy szeretném.

PÉNTEK

#320

Legyen a zöld színé a nap! Figyelj, keress zöld színeket, vagy árnyalatokat, vegyél észre apró részleteket, láss meg új dolgokat a keresésben.

SZOMBAT

#321

Miért bánnád meg azt, ami legalább egyszer mosolyt csalt már az arcodra?

VASÁRNAP

#322

Gondolj ma 3 számodra fontos személyre, és írj nekik egy üzenetet, melyben megköszönöd, hogy vannak, hogy részesei, vagy részei az életednek.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart