HÉTFŐ

#309

Millió okom van a boldogságra, ahogy Neked is! – Ismered MMM, azaz Motiváld, Magad, Másokat színes tatyóimat, amin ez a felirat áll? Több ezren hordják már büszkén, nézz utána, hátha Neked is mosolyt csalna az arcodra. Irány a www.mosolyka.com , és válassz magadnak egy tökéletes színt.

KEDD

#310

Van pár olyan ruhád, amit legalább egy éve nem is használtál? Add oda valakinek, akinek jól jöhet, vagy kezdd el hordani. Miért álljon feleslegesen csak ott a szekrényben?

SZERDA

#311

Leesik a tollad, könnyedén lehajolsz, felveszed. A polcon nem érsz el valamit, felállsz a székre és leszeded. Megemeled a kezed és felkapcsolod a lámpát. Millió dolog van, ami addig nem tűnik értékesnek, míg képes vagy rá könnyedén.

CSÜTÖRTÖK

#312

Hívj ma el egy barátot valahova. Nézettek meg egy jó filmet, kiállítást, menjetek állatkertbe, vagy jussatok el egy helyre, ahol még nem jártatok. Legyél kreatív, vagy találjátok ki együtt a programot!

PÉNTEK

#313

Az álmaid pedig valóra válnak, ha hiszel bennük, és teszel is értük.

SZOMBAT

#314

Ma kivételesen kelj legalább 15 perccel korábban, és olvass egy jó könyvből néhány oldalt. Hisz minden gondolat által többé válhatsz.

VASÁRNAP

#315

Ma nézd meg valakivel az egyik kedvenc filmed.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×

Cart