HÉTFŐ

#302

Ideje hogy a tükörbe nézz, és elmondd magadnak, a saját szemedbe nézve, hogy: Szeretlek. Különleges vagy, belőled csak egy van. Értékes vagy, és gyönyörű lélek. (Addig csináld, míg komolyan is gondolod!)

KEDD

#303

Zöld, vagy sárga? Színezd a napod a két szín közül valamelyikkel. Például vegyél fel egy zöld ruhadarabot, vagy sárga kiegészítőt. Ha bevállalós vagy, legyen mindkét szín rajtad!

SZERDA

#304

Tedd ki a kedvenc idézeted látható helyre,vagy ha nincs kedvenc, keress egyet, ami tetszik.

CSÜTÖRTÖK

#305

Piknikeztél már a nappalid közepén? Itt az ideje, hívj hát át valakit. Elő a kockás pokróccal, a kosárkával, és éljetek játszva.

PÉNTEK

#306

Hogy áll a lelkesedésed a célod megvalósításánál? Úgy, mint az elején, vagy vesztett a dinamikájából? Olvasd újra, nézd vagy hallgasd meg azt, amitől az elején annyira fellelkesültél. Hozd vissza azt az elszántságot!

SZOMBAT

#307

Írd le azok nevét, akik hiányoznak Neked. Majd minden egyes személynél azt is írd le, mennyi minden csodát, mesés pillanatot éltetek át. Képzeletben köszönd meg nekik mindazt, és tudatosítsd, hogy általuk lettél az, aki ma vagy. Ha most már nincsenek is melletted, értékeld, hogy egy ideig részesei voltak az életednek.

VASÁRNAP

#308

Hívj át magadhoz valakit, vagy kérd meg a társad, mint külső szemlélőt, hogy válasszon ki 3 dolgot, ami felesleges, vagy elhasznált holmi körülötted. Takaríts, és a kiválasztottakból egyet tarts csak meg. A ragaszkodás görcsösséget okoz. Ez egy kis gyakorlat az elengedés könnyebbségéhez. Tudod, meztelenül érkeztünk a Földre, s úgy is utazunk tovább.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart