HÉTFŐ

#295

Megteszem, mert meg tudom tenni! Meg tudom, mert meg akarom!

KEDD

#296

Hol lennél most szívesebben? (Válasz január 24-i kérdésre: Ádám zoknija szárába különböző jelek vannak bevarrva. Egyforma színeknél ugyanott a varrás.)

SZERDA

#297

Mindent elhiszel, amit mondanak Neked, vagy inkább utána jársz?

CSÜTÖRTÖK

#298

Büszke nő vagy? Ha igen, ma 25 % kedvezménnyel rendelheted meg MMM - azaz Motiváld, Magad és Màsokat tatyóm. Ha ma éjfélig megrendelésnél a megjegyzésbe írod: „Büszke Nő vagyok!” Tedd színessé az életed, irány a www. mosolyka.com, és stoppold le amelyik szín tetszik. Éljenek a boldog Nők! S velük a boldog férfiak.

PÉNTEK

#299

Amit adsz másoknak, azt is kapod vissza az élettől.

VASÁRNAP

#300

Mennyire ismered a barátaid? Tudod, hogy melyik könyvet olvasta utoljára, vagy olvassa most? Járj utána, kérdezz, kommunikálj.

SZOMBAT

#301

Egyszer lent, máskor fent. De mára már tudom, hogy tényleg minden elmúlik. Elmúlik a pokoli fájdalom, és elmúlik a boldogság, ami az egekig repít. Az érzések hullámoznak, de kontraszt nélkül a jó sem lenne igazán jó. Tél nélkül, értékelnéd a nyarat?

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart