HÉTFŐ

#274

Te döntesz! Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor, a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek, vagy megoldást találok. Pánikba esem, vagy a lehetőségeimre koncentrálok.

KEDD

#275

Kit hívtál fel nagyon régen? Hívd fel ma!

SZERDA

#276

Élek a pillanattal. Mert a múlt boldoggá tehetett, a jövő tehet majd egyszer, de a most tesz igazán azzá…

CSÜTÖRTÖK

#277

Hogyan fejeznéd be a mondatot? A legjobb érzés…

PÉNTEK

#278

Minden egyes nappal egyre jobban szeretem. Minden egyes nappal egyre erősebb vagyok. Minden egyes nappal egyre közelebb érzem az álmom. Minden egyes nappal értékesebb minden. Minden egyes nappal több mosolyt kapok. Nincs mese, egyszerűen imádom ezt az életnek nevezett ajándékot.

SZOMBAT

#279

Tudom, hogy fantasztikus ember vagy! Ezt te is tudod?

VASÁRNAP

#280

Számolok. Hol tartok, hány van még a feladatból. Az elsők könnyen mennek általában, majd egyre nehezebben. Majd jön a mélypont, amikor már azt érzem, nem tudok mozdulni, még egyet emelni. Aztán úgy döntök, hogy márpedig akkor is megcsinálom. Mert fejlődni akarok, nem nyavalyogni. Majd jön is a sikerélmény, mert az mindig jön, ha nem adom fel.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart