HÉTFŐ

#260

Megvalósítottad egy hete kitűzött célod? Ha igen, büszke vagyok Rád! Tűzz ki egy újabbat, ha nem sikerült, ne csüggedj, addig csináld, míg menni fog. Egyszer sikerül, ha kitartó vagy.

KEDD

#261

Írd össze, hogy mi minden csodát köszönhetsz a füleidnek, a hallásodnak. Jó zenék, madárcsicsergés, vagy szeretteink hangja. Gondolj apróságokra.

SZERDA

#262

Függ a boldogságod másoktól, vagy képes vagy magadat is boldoggá tenni?

CSÜTÖRTÖK

#263

Mit csinálsz ébredés után először? Kösd összes ezt mostantól a hálával. Gondolj arra, hogy milyen jó, hogy felébredtél, hogy lélegzel, hogy még élsz, és még egy nap, amit azzal tölthetsz meg, amivel csak szeretnéd.

PÉNTEK

#264

A nap végén találj legalább 10 dolgot, amit szerettél a napodban.

SZOMBAT

#265

Azt érzed, hogy ott vagy épp, ahol lenned kéne? Megfelelő pár mellett, olyan munkával, amit szeretsz? Olyan emberekkel körbevéve, akik feltöltenek? Jó úton a céljaid felé? Vagy ideje lenne inkább arra menned, amerre igazán vágysz, és azokkal lenned, akikkel igazán szeretnél? Folytathatod, amit most teszel, de a végén, az út végén kérlek, érezd, azt: Na, igen! Ez volt az, erre vágytam!

VASÁRNAP

#266

Ismered az öt szeretetnyelvet? Nézz utána a neten, és kezd el használni! Meg fogsz lepődni. A könyvben találsz hozzá képeket, keresd meg, melyik a Tiéd.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart