HÉTFŐ

#253

Keress egy jó motiváló videót, történetet a neten, és a végén írd le ide, hogy neked mi az üzenete.

KEDD

#254

Tanulj meg ma egy új receptet, csináld meg, és élvezd, hogy több lettél általa. Aztán később finomítsd, fejleszd tovább. Az első muffinom szörnyű lett, de legközelebb is nekiálltam lelkesedéssel. Mára pedig, túl több tucatnyi sütésen, mennyei. Ha érdekel egy jó tej, tojás, cukor, és gluténmentes recept, írj, és küldöm! A címem: [email protected]

SZERDA

#255

Az erőt nem mástól kapod. Az erő benned van, ahogy mindenkiben ott rejlik. Van, akinek mélyebben lapul, másnak a felszínen. A gondolatok, tettek, személyek csak előcsalogatják belőled.

CSÜTÖRTÖK

#256

Hello zöld! Fényképezz le a telefonoddal mindent, ami zöld a nap folyamán, és a keresésben láss meg olyan részleteket is a körülötted levő világban, ami mellett eddig elmentél a felszínesség miatt.

PÉNTEK

#257

Hogy fejeznéd be a mondatot? Milyen jó lenne, ha…

SZOMBAT

#258

Tudtad, hogy zseniálisan levezetheted a feszültséget, ha elkezdesz úgy morogni, s ugatni, mint egy kutya? Adj bele erőt, úgy igazán. Ezt célszerű egyedül csinálni, vagy olyannal, aki tudja, miért csinálod. Próbáld ki! Mi Sándorral szeretjük, és jókat nevetünk közben.

VASÁRNAP

#259

Ma fürödj úgy, hogy megfigyelsz mindent. A víz hőmérsékletét, hogy milyen érzés a bőrödnek, ahogy lefolyik. Lassulj le, ne siess, csak élvezd ki, hogy van víz, hogy olyan, amit szeretnél.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart