HÉTFŐ

#246

Ölelj meg ma valakit úgy igazán, hogy összesimuljon a testetek, a lelketek.

KEDD

#247

Táncoljon ma a lelked, tested. Lefekvés előtt kapcsold be az aktuális kedvenc zenéd, legyél egyedül a helységben, és mozgasd magad ritmusra, ne akarj konkrét stílusban táncolni, csak élvezd! Ne aggódj, nem látja senki.

SZERDA

#248

Legyen a mai nap pink, vagy rózsaszín! Ha látsz valahol egy ilyen színt, tegyél valamit, ami jó a testednek. Igyál egy pohár vizet, mozgasd át a nyakad, lélegezz mélyeket, egyél táplálót, tegyél bármit, ami szerinted jó a szervezetednek.

CSÜTÖRTÖK

#249

Édesanyám mindig arra tanított, hogy mosolyogjak bármi is történik, hisz ez az egyetlen dolog, amit senki nem vehet el tőlem, nem veszíthetem el, és közben bárkinek odaadhatom.

PÉNTEK

#250

Ismered magad igazán? Őszinte vagy magadhoz? Írj le legalább általad tíz rossznak gondolt tulajdonságodat, majd ugyanennyi jó tulajdonságodat is.

SZOMBAT

#251

Tornáztál, mozogtál ma már?

VASÁRNAP

#252

Az élet egy változás. Ami reggel igaz volt, estére elmúlhat, átalakulhat.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart