HÉTFŐ

#232

Szerezz ma be egy Hálakövet. Nem kell venni, szedj fel egyet valahonnan, és használd. Ha nem tudod mire, és mit jelent a Hálakő, nézz utána, és építsd bele az életedbe.

KEDD

#233

Hogyan fejeznéd be a mondatot? A kedvenc játékaim voltak régen a… (Szerezz be egyet, vagy hozzá partnert, és játssz!)

SZERDA

#234

Csak egy ideig befolyásolta az életemet a kerekesszék. Amíg meg nem szerettem, és el nem fogadtam. Amíg rá nem jöttem, hogy nem a körülmények határozzák meg, hogy boldog vagyok-e. Hanem én, csakis én! Mert én döntök. Én döntök, hogy katasztrófát látok, vagy lehetőséget.

CSÜTÖRTÖK

#235

Ha egy lakatlan szigetre mennél ma, mi az a három dolog, amit magaddal vinnél?

PÉNTEK

#236

Ma is csempéssz változatosságot a napodba! Menj más útvonalon, mint a megszokott, egyél máshol, mást, vagy beszélgess mással, mint szoktál.

SZOMBAT

#237

Írd össze, hogy mi minden csodát köszönhetsz az orrodnak, a szaglásodnak. A friss levágott fű illatát, egy esőzés utáni illatot, a kedvenc ételed illatát, a párod, a szeretteid illatát, a kedvenc parfümöd illatát. Gondold végig az életed, hogy hányféle illatért lehetsz hálás.

VASÁRNAP

#238

Ha ma kék, vagy piros színt látsz bárhol is, mondd el magadban minden egyes alkalommal az alábbi pozitív megerősítést: Egyre jobban vagyok, s ezt a környezetem is észreveszi.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart