HÉTFŐ

#225

Néha nagyon nehéz, és kegyetlenül fáj. Amikor hatalmas kavicsokkal dobál az élet, de közben süt a nap, és nem tudom élvezni. Aztán napokkal később, a sebekkel még erősebb leszek, és már a felhők takarta napot is élvezem, mert abbamaradt a fájdalom. Újra és újra tudatosul bennem, csak egyre elszántabb és erősebb leszek a kövektől, a fájdalmaktól. Kavicsok, köszönöm!

KEDD

#226

Mi a kedvenc színed? Ha ma azt meglátod, utána dicsérd meg azt a valakit, akivel legközelebb beszélsz. A külsejét, a mosolyát, a gondolatait, az ötletét, a ruháját, bármit, de őszintén!

SZERDA

#227

Hogyan fejeznéd be a mondatot? Imádtam a mai napomban…

CSÜTÖRTÖK

#228

Hány középiskolás osztálytársad teljes nevére emlékszel? Írd össze a neveket. Tornáztasd meg az agytekervényeidet.

PÉNTEK

#229

Ma már kevésbé divat előhívatni a fényképeket, de mi lenne, ha ma kiválasztanál három olyan képet, ami közel áll a szívedhez, és előhívatnád? Az az érzés, amikor kézbe veszed, meg fogod, s oda is adhatod, annak, aki még rajta van. Garantáltan megleped, és mosolyt csalsz az arcára a különleges meglepetéssel.

SZOMBAT

#230

Mit üzennél a gyermekkori magadnak, ha visszautazhatnál az időben mai fejjel?

VASÁRNAP

#231

Ismered a „Fekete, fehér, igen, nem” játékot? Ezek a szavakat nem mondhatod ki, miközben kérdéseket tesznek fel neked. Próbáld ki, hogy ma amennyire tudod, mellőzöd ezeket a szavakat egész nap. Ha pedig rontottál, annyi szabadon választott tornagyakorlatot csinálj lefekvés előtt. Játékra fel!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart