HÉTFŐ

#211

Tudtad, hogy a legnehezebben kimondott mondatok közé tartozik a „Köszönöm.”, „Sajnálom.”, és a „Bocsáss meg.”?

KEDD

#212

Mit szólnál, ha kevesebb „kell” dolgot tennél, és sokkal több „szeretnél” dolgot?

SZERDA

#213

Voltál már valaha önkéntes? Lenne hozzá kedved (megint)? Keress egy olyan szervezetet, ahol szívesen eltöltenél egy, vagy több napot. Ha valamiért nem sikerült elsőre, vagy nem úgy, hogy jó szívvel jössz onnan el, menj tovább, és találj olyat, amit szívesen teszel. Oly jó tenni másokért elvárás nélkül. Az élet nem várt helyzetekben visszaadja tetteidet.

CSÜTÖRTÖK

#214

Miben rejlik az erősséged? Jól tudsz főzni, szépen festesz, kreatív vagy, kiváló a szakmádban, szépen ágyazol, értesz az emberek nyelvén, vagy kreatív vagy? Legyél rá büszke!

PÉNTEK

#215

A titkok nyomasztóak tudnak lenni, sőt, akár még meg is betegíthetnek fizikálisan. Írd ma le egy papírra titkodat legalább 10-szer egymás után, majd tépd a legapróbbra a papírt össze, és dobd ki az életedből a terhét. Ami már megtörtént, elmúlt, nem tudsz rajta változtatni, de könnyíthetsz magadon, ha minél többször leírod, széttéped, kidobod. Ha biztonságosan, el tudod égetni a papírt, tedd azt. Legyél őszinte magadhoz, s a papírhoz, s könnyebbé válik!

SZOMBAT

#216

Dugj el ma egy apróságot valakinek, valahova, és készíts neki hozzá kis térképet, vagy rejtvényt, hogy hol találja meg

VASÁRNAP

#217

Mozi, vagy inkább színház? Erdő, vagy vízpart? Irány ma valamelyik, vagy egyeztess szeretteiddel még ma, hogy a közeljövőben mikor mentek.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart