HÉTFŐ

#204

Ha ma meglátsz egy nőt, vagy egy telefont, mondd el magadban minden egyes alkalommal az alábbi pozitív megerősítést: Elengedem a félelmeimet, mert tudom, hogy minden helyzetből csak számomra pozitívan jöhetek ki.

KEDD

#205

Ha ma sárga, vagy zöld színt látsz bárhol is, mondd el magadban minden egyes alkalommal az alábbi pozitív megerősítést: Tárt karokkal fogadom az új embereket az életembe, s tudom, hogy kapcsolatunk bárhogy is alakul, csak tanulhatok tőlük.

SZERDA

#206

Az emberek többségének megtévesztő a közösségi profiloldala, a profilképe. Te magadat adod, vagy szépíted a helyzetet?

CSÜTÖRTÖK

#207

Egyszer megkérdeztem egy idősebb kedves bácsitól, hogy hány éves. Erre visszakérdezett: „A testem, vagy a lelkem?”

PÉNTEK

#208

Ha teheted, öleld ma meg Édesapádat, és mondd el neki, mennyire szereted, mennyi közös csodás emléked van vele. Ha nagyon távol van, hívd fel, és úgy tedd meg.

SZOMBAT

#209

Hányféle arcod van? Ma játssz egy kicsit valamikor a tükör előtt. Legyél mosolygós, morcos, mérges, meglepett, elszánt, szomorú, érdeklődő, kérlelő, kacér, csalódott, boldog, és nyugodt.

VASÁRNAP

#210

Befolyásol a környezetünk véleménye, ítéletei, gondolatai. Számít, hogy a szomszéd mit lát, hogy a kollégánk mit gondol, hogy a párunk hogyan vélekedik, hogy a családunk szerint mi lenne a helyes. Valóban nem vállaljuk, hogy jól megvagyunk a rendetlen lakásunkban, hogy a párunk úgy tökéletes számunkra, ahogy van. Ha nagy a hasa, ha vékony, ha van munkája, ha nincs, ha az álmának él, ha nem. Önmagunk vagyunk igazán, vagy meg akarunk felelni másnak?

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart