HÉTFŐ

#183

Milyen sérelmeid vannak? Írj egy listát, és mindegyik mellé szedj össze legalább egy dolgot, hogy miért vált előnyödre, aztán pedig engedd el a sérelmeidet, satírozd ki tollal, és tudatosítsd, hogy ha őrizgeted, az neked árt, s nem annak, aki a sérelmet okozta.

KEDD

#184

Alkotás öröme feltölt. Csinálj ma valamit, amit örömmel készítesz. Festmény, étel, rajz, ruha, dekoráció…

SZERDA

#185

Zárd ki a médiát, a híreket, a pletykalapokat ma (is) az életedből. Annyi mindent tudunk, hallunk, hogy mi történik a világban, de közben azt kevésbé, hogy mi van a családunk lelkében igazán. Osszátok meg egymással egy-egy titkotok, gyermekkori csínyetek.

CSÜTÖRTÖK

#186

A csalódás egy csalóka dolog. Tényleg a másikban csalódsz, vagy az általad róla kialakított képben, és a felé irányuló elvárásban, amit szintén te alakítottál ki?

PÉNTEK

#187

Oh, a ropogó tábortűz illata! Imádom. Mit szólnál egy kis sütögetéshez jó társasággal? Szervezd meg! Ha az időjárás nem engedi, tervezzétek be mindannyian az időpontot, de ne várjatok egy hétnél tovább a megvalósításra.

SZOMBAT

#188

Tiszteld a másik véleményét, akkor is, ha Te mást gondolsz az adott témáról!

VASÁRNAP

#189

Melyik igaz Rád egy- egy kevésbé jól sikerült helyzetben? Karikázd be! Sajnáltatom magam. – Tanulok belőle.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×

Cart