HÉTFŐ

8#

Akivel ma találkozol, dicsérd meg. Sőt! Egy jó kis kihívás számodra. Ha ma az alábbi szavak valamelyikét hallod: Boldog; Karácsonyt; Inni, Enni; Fenyőfa, Dísz; Ajándék; Miért; Dicsérd meg azt a valakit, aki kimondta.

KEDD

#9

A kudarcokat inkább szénnek tekintem, melyből egykor gyémánt lehet. A kudarcok által csiszolódom, tanulok.

SZERDA

#10

Ha ma bárkit hallasz, hogy panaszkodna, öleld meg hosszasan, míg abba nem hagyja. Újra panaszkodna, Te csak öleld meg újra, s mondj valami pozitív gondolatot. Holnap is tehetsz így, sőt! Az év bármely napján.

CSÜTÖRTÖK

#11

Más valamit tudni, és alkalmazni is. Ugye, amit tudsz, azt alkalmazod is?

PÉNTEK

#12

Szedd össze, hogy milyen előnnyel jár számodra a rendszeres mozgás. Amikor nehezebb nekikezdeni a mozgásnak, pillants rá erre a listára, és hajrá!

SZOMBAT

#13

Figyelj arra, hogy csak addig egyél, amíg jól esik. Figyelj a mértékre, hogy megmaradjon az élmény, a rosszullét helyett.

VASÁRNAP

#14

Add meg a módját a közös evésnek. Nem anyagilag értem, sokkal inkább figyelmességben. Teríts meg szépen, figyelj ki, hol szeret ülni, melyik a kedvenc pohara, tányérja. Hajtogass kedves figurás szalvétát.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart