HÉTFŐ

#120

Tudod, micsoda értéke van a jelennek? Hogy mekkora ajándék a most? Keress rá leendő filmünk ízelítőjére: PillanatCsillag – a pillanat értéke. Nem csak egy love story, a valóság, és ami mögötte van. Valószínűleg „Majd helyett MOST” címmel kerül a mozikba. Megnéznéd?

KEDD

#121

Írj össze öt számodra fontos személyt, és gyűjtsd össze miért vagy rájuk büszke, s ezt oszd is meg velük. Leginkább személyesen, vagy levélben, telefonon.

SZERDA

#122

Írj össze néhány gondolatot arról, mit köszönhetsz a hobbidnak!

CSÜTÖRTÖK

#123

Ismered a varázsszót? MÉG! Az emberek többsége számukra kedvezőtlen dolgokat kijelentő módban mondanak, így az esélyét sem adják meg a változásnak. Ideje. Figyeld csak a különbséget! Nem tudok járni. – Még nem tudok járni. Nem mindegy, hogy kijelented, hogy nincs párod, munkád vagy azt mondod, hogy még nincs párod, vagy munkád.

PÉNTEK

#124

Olvass ma a példaképedről. Tudj meg róla többet, hogyan érte el az álmát, s inspirálódj tőle.

SZOMBAT

#125

Számold össze, hány férfit látsz mostantól, lefekvésig. Lehetőleg lépj ki otthonról ehhez! 🙂

VASÁRNAP

#126

Ha már sírsz, sírd magad erősre, és menj tovább!

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart