HÉTFŐ

#113

Csak akkor tudod mire vagy képes, ha hozzáfogsz, s hajlandó vagy tanulni a „hibákból”.

KEDD

#114

Mikor pénzt adsz ki bármire, bosszankodás helyett, értékeld, hogy ki tudod fizetni, s tudatosítsd, hogy legalább a kiadott összeg dupláját kapod vissza az élettől.

SZERDA

#115

Ha ma eszel, vagy iszol bármit is, mondd el magadban minden egyes alkalommal az alábbi pozitív megerősítést: Minden változást örömmel fogadok az életemben, mert az új dolgok jót hozhatnak.

CSÜTÖRTÖK

#116

Örömödet, s bánatodat is beszéld ki magadból bátran.

PÉNTEK

#117

Ha ma meglátsz egy gyermeket, vagy egy széket, mondd el magadban minden egyes alkalommal az alábbi pozitív megerősítést: Minden, ami történik velem, a fejlődésemet szolgálja.

SZOMBAT

#118

Ha teheted, öleld ma meg Édesanyukád, és mondd el neki, mennyire szereted, mennyi közös csodás emléked van vele! Ha nagyon távol van, hívd fel, és úgy tedd meg.

VASÁRNAP

#119

Budapesten dolgozik egy különleges személyi edző, Ágh Csaba, akinek gyönyörű a mosolya, és kihozza belőlem a maximumot. Jó szívvel ajánlom őt Neked, ha fejlődnél, s ehhez jól jönne egy „kis” motiváció. Hívd bátran most, és lepd meg saját magad, hogy határaidon túl tudsz lépni. (www.aghcsaba.hu)

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart