HÉTFŐ

#64

Ha elkezded élvezni azt, amid van, sokkal könnyebben gyarapíthatod életed bármivel. Igazán értékeled, ha csak egy almád van, vagy hagyod elfonnyadni?

KEDD

#65

Van olyan ruhadarabod, kiegészítőd, tárgyad, ami tudod, hogy tetszik szeretteid közül valakinek? Mit szólnál, ha nekik odaadnád ajándékba, csak úgy?

SZERDA

#66

Mit szólsz egy állatkerti látogatáshoz, mozihoz, vagy fürdőzéshez? Találd ki kivel, mikor, és hajrá!

CSÜTÖRTÖK

#67

Az életben minden egyes nap szimbolikusan egy üres lap, tetteid a toll, mellyel írsz rá. Teleírhatod, de üresen is hagyhatod élmény nélkül.

PÉNTEK

#68

Mikor álltál meg utoljára, hogy beleszippants egy szál rózsa illatába? Mikor gyönyörködtél utoljára a Holdban, a csillagokban? Mikor kapcsoltad be otthon a zenét teljes hangerőre, és táncoltál önfeledten s őrülten?

SZOMBAT

#69

Ugye tudod, hogy minden egyes pillanat benned válik értékessé. Ha van kedved, keress rá az interneten a Pillanatcsillag történetemre, melyet a Lélekkód könyvemben írtam meg, s pontosan arról szól, hogy mitől lesz értékessé a most, a pillanat.

VASÁRNAP

#70

A mérce te magad legyél. Butaság a máshoz való viszonyítgatás. Fejlődj magadhoz képest.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart