HÉTFŐ

#1

Az életben egyszer minden elmúlik, azok a bizonyos pillanatok is. A kérdés, hogy amikor ott vannak, észrevesszük-e őket.

KEDD

#2

Diavetítőztél régen? Én imádtam. Nosztalgiázz valakivel, szerezzétek be kedvenc diafilmeteket, és kucorodjatok be a lakás egy kényelmes zugába, és élvezzétek az élményt.

SZERDA

#3

Van bakancslistád? Ideje csinálni (újat). Lentebb találsz egyet, egy különlegeset. Nyomtasd ki – vagy írd ki egy A4-es lapra – és rakd látható helyre! … és persze láss hozzá, hogy élményekkel töltsd fel a batyudat.

CSÜTÖRTÖK

#4

Nem tagadom, olykor embert próbálóan nehéz, ez is a mosolyom része. Vállald a mélypontokat is, beszélj róla, de közben a cél a megoldás legyen, a marcangolás helyett.

PÉNTEK

#5

Mielőtt ma elalszol, gondold végig mit szerettél a napodban! Tíz dologig abba se hagyd!

SZOMBAT

#6

Bárki megváltoztathatja az életét, ha erre vágysz kifogások helyett, lépj a tettek mezejére!

VASÁRNAP

#7

Ahogy az ásítás, úgy a nevetés is ragályos. Ismered a férfit, aki felül a metróra és elkezd magában nevetni? Nézd meg a videót (Bodhisattva a metrón címmel találod) Alkalmazd környezetedben a technikát először kicsiben, aztán jöhet a metró. 🙂

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart